Staram sie nic nie drapać ale jest ciężko sie powstrzymać.
Choroba
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Kiszocie wracaj do zdrowia i wiedz że to co napisał Piecia nie zawsze się sprawdza. Ja miałem "przyjemność" przechodzić ospę dwa razy. Raz tak jak większość w podstawówce, a drugi raz gdy dobijałem czterdziestki. Moi synowie ledwie przez to przeszli a ojciec złapał, wesoła była atmosfera"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Patrzcie na daty, Kiszot już dawno zdrowyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No nie całkiem.Coś mnie dzisiaj zaczęło drapać w gardle.Co prawda to nie jest ospa ale zawsze jakaś choroba.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
goniło mnie jakiś czas i dogoniło na serio -z nosa się dosłownie leje - paczka chusteczek wystarcza na 45 minut, do tego męczący kaszel.....no i weekend w 90% w łóżkuKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Czyli, że masz jeszcze 10% czasu na skoczenie do sklepu i zakup dobrego miodziku i zrobienie sobie grzańca.
Na pewno Cię to rozgrzeje i moze postawi na nogi.
Zdrowiej jak najszybciej, choć nie nazbyt szybko.
Tym razem naprawdę potrzeba wypić Twoje zdrowie Pieciabla bla bla
Comment
-
-
niedługo minie 2 miesiące jak mi śrubki odpadają i cala rdzewieję postanowienie wielkanocne = wyzdrowieć!
nie cierpię być chora... ale jak tych parę dni temu odzyskałam świadomość, to wiedziałam, że na pewno w tym stanie zdobyłabym troje przyjaciół:
patrząc na mą przezroczystą physis i obłęd w oczach Mistrz Edgar Allan mógłby stworzyć jakąś mroczną nowelkę? słysząc mój gruźliczy kaszel wydobywający się spośród pozostałości po burzy włosów George Sand może zadedykowała mi jakiś wiersz? no i byłby też on, o którym myślałam wypluwając kawałki zębów i czując strużkę krwi na brodzie - gorące pozdrowienia, Lestat
ps. jakoś wracam z zaświatów... dziękuję lekarzom i przepraszam, że nie zawsze pamiętałam, że już byli, wynalazcy prysznica oraz mojej dentystce, która ma zdrowie i cierpliwość do mnie
ps.2. obysmy wszyscy zdrowi byli! bo reszta sama przyjdzie.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyA mi dziś mija równe ćwierć wieku od kiedy nie mogę nigdy powiedzieć, że jestem zdrowy.
Też do d....
Comment
-
Comment