Zastanawiam się dlaczego płeć piekna jest tak nielicznie reprezentowana w browar.biz? Nie uwierzę, że nie lubiom bądź nie pijom piwka. Czyż to forum nie byłoby barwniejsze gdyby było więcej pań???
Gdzie te kobitki?
Collapse
X
-
Odp: Gdzie te kobitki?
peter007 napisał(a)
nie lubiom bądź nie pijom piwka.
A co do pań to jest ich całkiem sporo, są też dziewczyny i żony forumowiczów, które chętnie udzielają się na spotkaniach towarzyskich - we Wrocławiu ostatnio nawet zdarzyła się sytuacja, że była na piwku przewaga płci pięknej
Comment
-
-
-
-
peter007 napisał(a)
Nie powiedziałem że ich nie ma wogóle tutaj tylko chodziło mi o to że byłoby ciekawiej gdyby można było poczytać więcej komentarzy ich autorstwa na różne tematyPrzyciągam piwne magnesy... :-)
Comment
-
-
W naszym kraju na szczęście wątpliwości być nie powinno, chyba, że ma się jakieś dziwne poglądy. Ladiesy są piękne i w tej sztuce niedoścignione. Gorzej jest już na zachodzie, a najgorzej chyba w Holandii. I wcale nie chodzi mi tu o ich "hej do przodu"...
Jak mawiał niejaki Żewłakow (tylko nie pamiętam który)- grający w Belgii reprezentant naszego kraju w kopanej (przynajmniej czasami): "Jadąc z Belgii do Holandii najłatwiej jest poznać, że się przekroczyło granicę po tym, że krowy stają się ładniejsze od dziewczyn".
Zapewne ten komentarz należy opatrzyć notatką "cham i prostak", ale coś w tym jest... Na szczęście, jak mówiłem, w Polsce nie mamy tego problemu
Ostatnia zmiana dokonana przez bury_wilk; 2004-07-20, 05:01.Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
Comment