Mnie lekko podbudował dzisiejszy wynik
Piłkarzyki
Collapse
X
-
Dobra to oszukuję dalej
Aldach 19pkt.
Albeertos 14pkt.
Doodeck 14pkt.
Pogoniarz 12pkt.
Piotrsh 11pkt.
Piecia 9pkt.
Sloniatko 9pkt.
Darek99 7pkt.
Iommi 7pkt.
Peter007 7pkt.
Robox 7pkt.
Wujcio_Shaggy 6pkt.
Arcy 5pkt.
YouPeter pkt.5
Baklazanek 4pkt.
Cielak 2pkt.
Iron 2pkt.
Kalifat 2pkt.
Pinio74 2pkt.
Perłyfan pkt.0
Anteks (pauza)
Bury_wilk (pauza)
Witamy nowego lidera. W sumie:
Aldach 56pkt.
Albeertos 50pkt.
Pinio74 50pkt.
Sloniatko 44pkt.
Iommi 43pkt.
Anteks 41pkt.
Arcy 41pkt.
Peter007 41pkt.
YouPeter 40pkt.
Darek99 38pkt.
Doodeck 36pkt.
Piecia 36pkt.
Pogoniarz 36pkt.
Robox 34pkt.
Wujcio_Shaggy 32pkt.
Kalifat 31pkt.
Piotrsh 30pkt.
Baklazanek 29pkt.
Cielak 29pkt.
Iron 27pkt.
Perłyfan 27pkt.
Bury_wilk 20pkt.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksjak to sie stało że nie zatypowałem ostatniej kolejkiJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfanMoże przewidziano jakąś nagrodę za moje wybitne osiągnięcie z ostatniej kolejki. Tak pięknie wyminąć wszystkie wyniki to też sztuka
Posiadasz bardzo silny atut. Otóż jeżeli twoje typowania się nie sprawdzają(też mam z tym problem) obstawiaj na wygrane drużyn, których nie lubisz, wtedy nadal będzie słabo z punktacją ale za to ulubione drużyny zaczną wygrywać mecz za meczem albo remisować
W następnej kolekcje muszę obstawić przeciwko Legii. Wtedy na pewno wygra.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksjak to sie stało że nie zatypowałem ostatniej kolejkiKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekPosiadasz bardzo silny atut. Otóż jeżeli twoje typowania się nie sprawdzają(też mam z tym problem) obstawiaj na wygrane drużyn, których nie lubisz, wtedy nadal będzie słabo z punktacją ale za to ulubione drużyny zaczną wygrywać mecz za meczem albo remisować
W następnej kolekcje muszę obstawić przeciwko Legii. Wtedy na pewno wygra.JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pieciamiałem tak jesienią - zapomniałem wytypować dwóch kolejek i efektem tego był zjazd na 4 miejsce...Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Przepraszam, zamotałem się , oczywiście zostaje pierwszy typowany wynik.
Zmiana z wiadomych powodów , Lech jakoś nie może zaskoczyć , co zresztą bardzo mnie dziwi.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
Comment