Takie zachowanie zasługuje na nagrodę, którą wcześniej chciał Perłyfan.
Albo sędziowie wzięli w łapę i usadzili Aldacha Szykuje się niezła afera w piłkarzykach.
No, niestety późny powrót z giełdy w Tychach oraz niezdolność do odpowiedniego trafiania w klawiaturę po tejże giełdzie sprawiła, że na dwie kolejki przed końcem raczej definitywnie straciłem pozycję lidera.
Ale chociaż do pucharów może się załapię
No szkoda,że tak się stało,zapewno jakieś punkciory by Aldachowi wpadły
Ja mozolnie pnę się do góry,może po awansie na czwartą pozycję ,ją utrzymam do końca
Jako że sezon dobiega końca i ktoś już wspominał nieśmiało o zmianach mam dwie propozycje. Jedna to zmiana punktacji, tak aby kojarzyła się bardziej z punktowaniem drużyn w lidze - czyli - wytypowanie zwycięzcy lub remisu za 1 punkt (odpowiednik remisu) oraz wytypowanie dokładnego wyniku bramkowego za 3 punkty (jak za zwycięstwo). Druga propozycja, a raczej zarys propozycji - to podzielenie nas, "typerów" na dwie ligi - tych najlepszych i zaplecze, drugą ligę. Jak i kiedy wyłonić graczy do lig - to temat do przedyskutowania. Co o tym myślicie???Potem byłoby ciekawiej, awanse, spadki, nagroda dla mistrza...
Uważam, że z dyskusjami na temat ewentualnych zmian powinniśmy się wstrzymać do końca sezony żeby na razie nie mącić tematu. Wtedy wszystko się ustali żeby "regulamin" był w miarę w jednym miejscu a nie na kilku stronach.
Ale chyba już teraz wypadało by przedyskutować propozycję z 2 ligą, żeby ewentualnie spadkowicze nie dowiedzieli się o degradacji w nowym sezonie Proponuję więc głosowanie, większość zadecyduje: Ja jestem na Nie.
myślę że jest nas jeszcze niewielu więc wystarczy tylko 1liga
może w następnym sezonie 30-40 uczestników to wtedy
i jak to mówi Kuba Wojewódzki jestem też na NIE
PS. Jako beniaminek jestem zdecydowanie na NIE. A gdyby większość była na tak, to poproszę o imiona i pierwsze litery nazwisk sędziów podatnych na drobne sugestie
Comment