Powrót na front - pożałowanie 2 USD na kafejkę internetową kosztowało mnie pauzę w poprzedniej kolejce - a chciałbym obronić miejsce na pudle w rundzie jesiennej
Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorców restauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Zdecydowanie obecnie najlepsze miejsce w Wiśle. I tu odetchniemy lokalną atmosferą, mało turystów. Wystrój klasyczny z lat 80/90. Po zejściu ze szlaku można napić się pysznego Brackiego z beczki.
Ponieważ, jak napisałem w innym temacie znikam z pracy na 2 tygodnie i nie wiem jak będzie z dostępem do sieci, pozwoliłem sobie zainaugurować nowy sezon naszej ligi typerów. Wiem, że jeszcze tydzień i mogą nastąpić roszady w składach, ale jakiś tam pogląd już sobie wyrobiłem (który...
Comment