Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifat
Piłkarzyki
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyNo i właśnie o to chodzi - punktacja nie może mieć wpływu na możliwości typowaniabla bla bla
Comment
-
-
Kasiora rzeczywiście może mieć wpływ - jak dasz mi 50 kawałków, to zacznę popierać Twój pomysł z całych sił
A tymczasem trochę sobie potypuję (za darmo):
Polonia - Legia 1:1
Dyskobolia - Lech 2:1
GKS - Odra 0:2
Górnik Ł. - Amica 1:0
Pogoń - Zagłębie 3:2
Wisła K. - Górnik 2:0
Wisła P. - Cracovia 0:1Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Polonia Warszawa- Legia Warszawa 1:3
Dyskobolia Groclin Grodzisk Wlkp - Lech Poznań 2:2
GKS Katowice - Odra Wodzisław 0:0
Górnik Łęczna - Amica Wronki 2:1
Pogoń Szczecin - Zagłębie Lubin 1:1
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:0
Wisła Płock - Cracovia Kraków 0:1
Co do zmian.
Według mnie tylko jedna liga. Druga byłaby bez sensu przy typowaniu tych samych spotkań. Co do punktacji - utrzymałbym obecną. Sami widzimy że bardzo trudno jest wytypować dokładny wynik meczu, więć różnica 3 punktów pomiędzy tylko wytypowaniem rozstrzygnięcia a dokładnym wynikiem jest chyba dobra. Byłbym za wprowadzeniem bonusu dla najlepiej typującego daną kolejkę - np. 3 pkt. Wielkośc premii do dyskusji. Przychylam się do zdania Wujcia jeśli chodzi i różnice bramkowe. Remisy byłyby pokrzywdzone. Ewentualnie można wprowadzić dodatkowo statystykę dokładnie wytypowanych wyników - przy rownej ilości punktów to ona decydowałaby o wyższej pozycji w tabeli.Last edited by albeertos; 2005-05-24, 12:57.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Widzę jednak, że temat jest tak ciekawy, że nie idzie go pozostawić na koniec sezonu.
Wprowadzenie dodatkowych pkt. dla najlepiej typującego zawodnika kolejki jest dobry.
Ja bym tylko jednak wprowadził małą zmianę w punktacji za dokładnie wytypowany mecz(
4 pkt właśnie za to) żeby nie było tak jak teraz ,że osoba ,która odgadła dokłady wynik miała więcej punktów od osoby, która trafiła dwa mecze.
Comment
-
-
Jak będą jasne zasady punktowania to nie będzie problemu. Co do wynagrodzenia to wystarczająco satysfakcjonujące jest napięcie jakie towarzyszy liczeniu, niezastąpione wrażenia Poza tym w nowym sezonie może ktoś inny się bawić w liczenie, jak już chyba pisałem kiedyś nie mam monopolu na to i nie obrażę się jak ktoś inny będzie chciał się pobawić w matematykę.
Comment
-
-
No niestety Groclinu z Lechem już nie zdążyłem
A więc reszta:
Polonia-Legia 0:1
Wisła K-Górnik Z 4:0
GKS-Odra 0:1
Górnik Ł-Amica 0:1
Pogoń-Zagłębie 1:0
Wisła P-Cracovia 1:1Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
Comment