Dziękuję za gratulacje , zabawa fajna i do końca trzymająca w napięciu, miło jest wygrać z wytrawnymi graczami , nie było łatwo , zwłaszcza dwie ostatnie kolejki trudne do typowania , już z utęsknieniem czekam na rozgrywki jesienne. Myślę że graczy przybędzie i będzie jeszcze ciekawiej , w przyszłości trzeba pomyśleć o zrzutce na nieduży puchar z grawerką , koszt na tyle osób będzie niewielki a frajda dla zwycięscy ogromna
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
No, pewnie - w końcu i ja zamierzam zacząć typować
Podobno jest coś takiego jak kobieca intuicja , myślę że w typowaniu naszej ligi bardzo Ci się przyda , już teraz życzę Ci powodzenia . Przy typowaniu wyników wcale nie jest potrzebna ogromna wiedza, wystarczy śledzić tabelę , statystyki drużyn z ostatniego okresu i mieć podstawowe wiadomości o klubach.
Epikur z Samos.
Ja się łamię nad grą bo nie potrafię typować racjonalnie - zawsze emocję biorą górę i gdyby Widzew awansował to zawsze bym typował jego wygrane a taki sezon z samymi wygranymi jest niemozliwy. Dotyczy to też innych drużyn - te które lubie typuję na zwycięstwo.
Jak sobie radzicie z Waszym przywiązaniem klubowym podczas typowania?
Ja nawet jak grałem za pieniądze nie potrafiłem się oddzielić od swoich emocji i dlatego przestałem grać.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
gdyby Widzew awansował to zawsze bym typował jego wygrane a taki sezon z samymi wygranymi jest niemozliwy. .
Mam to samo , nigdy nie typowałem przegranej Legii , Pogoń też ma u mnie bardzo duże względy ale zdarzało mi się typować przegraną klubu ze Szczecina , myślę że nie będziesz z tym problemem odosobniony i zaczniesz typować , zabawa z emocjami , od kiedy zacząłem typować wyniki na forum zaczęły mnie bardziej interesować także inne mecze a zwłaszcza wyniki
Epikur z Samos.
Ja się łamię nad grą bo nie potrafię typować racjonalnie - zawsze emocję biorą górę i gdyby Widzew awansował to zawsze bym typował jego wygrane a taki sezon z samymi wygranymi jest niemozliwy. Dotyczy to też innych drużyn - te które lubie typuję na zwycięstwo.
Jak sobie radzicie z Waszym przywiązaniem klubowym podczas typowania?
Ja nawet jak grałem za pieniądze nie potrafiłem się oddzielić od swoich emocji i dlatego przestałem grać.
U bukmachera nigdy nie stawiam przeciwko Pogoni i Polsce- takie mam zasady.W piłkarzykach staram się stawiać racjonalnie,choć nie zawsze mi się to udaje...
No u mnie jest to samo, ani razu nie postawiłem na przegraną Wisły. A w sumie lokalny patryjotyzm sprawiał że zazwyczaj też na Cracovię typowałem co nie zawsze się opłacało
Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika damiano70
gratulacje dla zwycięzców a od lipca też włączę się do rywalizacji ,mam nadzieje że będzie sie działo oj będzie za mistrza
No brawo Damiano70.
Jak sądzę Opalenica rośnie w siłę, więc Anteks nie będzie sam. Obyście tylko nie ustawiali we dwóch jakiś wyników na boku
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
No, pewnie - w końcu i ja zamierzam zacząć typować
To nic trudnego. Masz przed oczami 7 (od przyszłego sezonu 8) par i na chybił trafił wstawiasz wyniki. Polska liga jest taka, że ten system spokojnie się sprawdza.
Uwaga, WAŻNE!!! Wyniki typu 27:19, 32:24, 5:9 raczej nie wchodzą w grę
A za "męską" decyzję
Comment