Za kwiatki dziękuję już, a za puchar podziękuję później....
Piłkarzyki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifat[...] Chyba Wujcio się pomylił w swojej ocenie i w tym roku mieliśmy chyba tylko jedną "kolejkę cudów". [...]
Oczywiście w przyszłym sezonie zamierzam się odegrać i zająć (conajmniej) przedostatnie miejsce, licząc od końca.
Duże dla Bakłażanka, wraz z życzeniami jeszcze większej wytrwałości w zliczaniu punktów przy rosnącej liczbie grających.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Dobrze, że Wujcio odświeżył temat( przy okazji dzięki za gratulacje). Może weźmiemy się za regulamin żeby wszystko było jasne i dopracowane? Najważniejsza kwestia to punktacja, ja proponuje tak:
-Dokładnie wytypowany wynik-4pkt.
-Wytypowane rozstrzygnięcie-2pkt.
-Trafienie wszystkich wyników-6pkt.
-Dokładne trafienie wszystkich meczy-12pkt.
-Punkty dla najlepiej typując(ego, ych) kolejkę-3pkt.
Jeżeli idzie o inne kwestie to na pewno tak:
-Typy meczy muszą być podane przed ich rozpoczęciem w przeciwnym wypadku jest 0 pkt.
-Nowi zawodnicy mogą dołączać w trakcie sezonu
-Nie limitowana liczba uczestników
-W przypadku meczu zakończonego walkowerem jest on nie uwzględniany do klasyfikacji punktowej
-Jeżeli mecz(e) został(y) przełożon(y,e) na 4 tygodnie od pierwotnie ustalonego terminu można typować wynik(i) jeszcze raz. Jeżeli termin jest krótszy niż 4 tygodnie nie można typować ponownie mecz(y, ów)
-Gdy mecz zostanie przerwany, a wynik zostanie uznany jako końcowy, jest on równy normalnemu wynikowi.
-Gdy mecz zostanie przerwany i nakaże się dokończenie w późniejszym terminie nie można zmieniać swoich typów.
-Klasyfikacja kolejek jak i końcowa jest prowadzona w oparciu o punktacje z każdej kolejki.
-Wszyscy są równi
To jest moja propozycja opracowana na podstawie przemyśleń niektórych Forumowiczów jak i moich.
Czekam na propozycje zmian lub kolejnych punktów regulaminu.
Comment
-
-
Nie naciskam i walczyć o to nie będę ale dodatkowa premia w postaci trzech punktów dla najlepiej typując(ego, ych) kolejkę bym odpuścił , za dużo szczęścia naraz , mogą szybko pojawić się uciekinierzy z peletonu , tak jak Wisła w tym sezonieCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Zapomniałem dodać że poza tym jednym punktem jak dla mnie to wszystko jest ok.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pytanie do żiurydapel:
Gdy nie będę miał dostępu do kompa ( 1 kolejka) czy mogę przez kogoś obstawić wynik, czy mam to zrobić za tydzień przed wyjazdem?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaPytanie do żiurydapel:
Gdy nie będę miał dostępu do kompa ( 1 kolejka) czy mogę przez kogoś obstawić wynik, czy mam to zrobić za tydzień przed wyjazdem?
Jeżeli ktoś obstawi za ciebie i poinformuje o tym to nie powinno być problemu
Ps. Też się zastanawiam nad ta premią dla najlepszego, jest to kwestia do przedyskutowania.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekDobrze, że Wujcio odświeżył temat( przy okazji dzięki za gratulacje). Może weźmiemy się za regulamin żeby wszystko było jasne i dopracowane? Najważniejsza kwestia to punktacja, ja proponuje tak:
(...)
-Wszyscy są równi
(...)
Z regulaminem się zgadzam w całości, jedyny dyskusyjny punkt to bonus dla najlepiej typującego kolejkę, ale pozostawiam to decyzji większości, czyli wstrzymuję się od głosu - będzie to dobrze, nie będzie, to drugie dobrzebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Jeden punkt dla najlepszego w kolejce jako premia to już lepiej , uważam że trzy to trochę za dużo , wiadomo że ten najlepszy w kolejce będzie miał i tak sporo punktów zdobytych to już nie ma co go uszczęśliwiać nadmiernie, nie mam nic przeciwko aby ten pechowiec który będzie miał najmniej w danej kolejce też otrzymał jeden punkt dodatkowo na pocieszenie , wtedy będzie sprawiedliwie, to tylko propozycja .Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Epikur z Samos.
Comment
-
-
I to jest ciekawa propozycja - punkcik na osłodę, a potembigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekDobrze, że Wujcio odświeżył temat( przy okazji dzięki za gratulacje). Może weźmiemy się za regulamin żeby wszystko było jasne i dopracowane? Najważniejsza kwestia to punktacja, ja proponuje tak:
-Dokładnie wytypowany wynik-4pkt.
-Wytypowane rozstrzygnięcie-2pkt.
-Trafienie wszystkich wyników-6pkt.
-Dokładne trafienie wszystkich meczy-12pkt.
-Punkty dla najlepiej typując(ego, ych) kolejkę-3pkt.
Co do punktów dla najlepiej i najgorzej typujacego to jestem zdecydowanie przeciw (argumentacja jak u Darka99)
Pozostaje jeszcze kwestia walkowerów, co robimy w takim pzrypadku jak GKS-Odra, czy pozostawiamy wynik z boiska, przyjmujemy, że 3:0 to prawidłowo wytypowany wynik, czy też mecz jest wyłaczony z punktowania - ja osobiście jestem za trzecim rozwiazaniem.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99Jeden punkt dla najlepszego w kolejce jako premia to już lepiej (...), nie mam nic przeciwko aby ten pechowiec który będzie miał najmniej w danej kolejce też otrzymał jeden punkt dodatkowo na pocieszenie , wtedy będzie sprawiedliwie, to tylko propozycja .
Comment
-
-
Wtedy wystarczy byle jak typować we wszystkich kolejkach i 30 punktów już się ma na dzień dobryWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment