Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat
Wyświetlenie odpowiedzi
Jak długo jesteśmy w stanie wytrzymać bez piwa?
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziJakieś browary na trasie?Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat Wyświetlenie odpowiedzi(...) raczej odludne miejsce więc pewnie w najbliższej okolicy nic nie ma a(...).
W pobliżu gdzie zamierzasz rezydować działa Atlas Brewery
W pobliżu Oban działają również trzy inne browary:
Oban Ales
Oban Bay Brewery
oraz
The Oyster Brewery
A po za tym są to piękne okoliceLast edited by abernacka; 2011-02-08, 17:04.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedzizaraz lecę
Comment
-
-
Ja nic nie postanawiam. Mam ochotę i piwo w lodówce to jedno wieczorkiem raz na kilka dni piję bez jakiejś samokrytyki.
Często jest jednak tak, że mam plan wypić kilka dobrych piw, nakupię i później stoją przez miesiąc, bo nie ma czasu na spożycie.
Na szczęście data do spożycia zmusza do ciągłej, choć powolnej i niewielkich ilościach konsumpcji.
Gorzej wygląda sprawa z jedzeniem. W tej kwestii przydałoby się poczynić jakieś postanowienia i co najważniejsze się ich trzymać.
Żeby było na temat. Do najdłuższej abstynencji od alkoholu, zmusza mnie przeważnie choroba połączona z brakiem wolnego czasu ze szczyptą braku chęci w danych dniach na spożywanie.Last edited by dlugas; 2014-01-08, 11:58.
Comment
-
-
Ja nie piłem piwa już od piątku. 40 stopni gorączki i gardło zatkane (chyba) przez opuchnięte węzły chłonne skutecznie uniemożliwiają mi konsumpcję
A poza tym nie przypominam sobie żadnej dłuższej przerwy (tzn. dłuższej niż tygodniowa) od kilku lat.
Comment
-
-
Kurde, wczoraj nie piłem... Ale dzisiaj na pewno nadrobięCzy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kloss Wyświetlenie odpowiedziPo samym piwie brzuszek nie rośnie. Raczej po zakąskach do piwa.
:]
100ml piwa ma ok 50kcal czyli tyle co sok pomarańczowy czy jabłkowy, ale soku w jeden wieczór nie wypijesz 3 -4 litrów :]Last edited by dlugas; 2014-01-14, 15:28.
Comment
-
-
Czego to człowiek nie osiągnie jak go warunki zewnętrzne zdopingują?
Choróbsko i antybiotyki trzymają mnie z dala od kufla 10 dzień. A najgorsze jest to, że kilka razy dziennie otwieram lodówkę z czekającym porterem i risem, i nic, nie ciągnie, nie żal, nie skręca. Musze podmienić zestaw na iipa i cda
Comment
-
Comment