Ostatnio się tak nad tym zastanawiałem i stwierdziłem, że chyba byłoby to tylko kilka dni. A jak złapałoby mnie jakieś choróbsko i trzeba by było brać antybiotyki to już byłoby gorzej.
Jak długo jesteśmy w stanie wytrzymać bez piwa?
Collapse
X
-
Ja piję codziennie bo lubię (nie muszę) ostatnio wytrzymałem 3 tyg.bo byłem chory ale dało się wytrzymać.
Poprostu tylko sprzedawałem i prosiłem o nie otwieranie przy mnie
Comment
-
-
Ja nie próbowałam się wstrzymywać, to nie wiem ile bym dała radę. Normalnie wytrzymuję napewno 8 godzin w pracy
Comment
-
-
Pewnie bym trochę wytrzymał, ale skoro nie muszę to nie będę na razie eksperymentował.
Zauważyłem za to ciekawą prawidłowość: kiedy mam piwo w lodówce to w zależności od nastroju/ochoty/innych czynników albo je wypijam, albo nie.
Kiedy nie mam piwa w lodówce, to zawsze mam wtedy ochotę na piwo
Comment
-
-
Wstaję rano o 6.10 i pierwsze piwo pije zazwyczaj o 18.00 więc 12 godzin daję radę. Czasem nie piłem piwa kilka dni i jeszcze żyję. Ale piwo to podstawowe źródło płynu (~75%) dla mojego organizmu więc nie mogę ryzykować odstawienia na dłużej bo złamałbym przykazanie - nie zabijajMM961
4:-)
Comment
-
-
Teraz to nie wiem i nie planuję tego sprawdzać. Natomiast kiedyś wytrzymałem bez piwa jakieś 12 lat...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
e-prezes napisał(a)
niezłe pytanie! ja dwa dni bez piwa to już nie wytrzymam, ale mam nadzieję zrobić sobie dłuższe "wakacje" może cały miesiąc ;-)Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Odp: Jak długo jesteśmy w stanie wytrzymać bez piwa?
peter007 napisał(a)
Ostatnio się tak nad tym zastanawiałem i stwierdziłem, że chyba byłoby to tylko kilka dni. A jak złapałoby mnie jakieś choróbsko i trzeba by było brać antybiotyki to już byłoby gorzej.
A co do meritum: myślę, że tydzień bez piwa jestem w stanie wytrzymać.Last edited by breslauer; 2004-07-29, 13:09.
Comment
-
Comment