Na np. zapalenie płuc grzane piwko nie pomoże. I wtedy trzeba sobie zrobić przerwę. Mam nadzieję, jak chyba wszyscy, że nie będę musiał tego sprawdzać, ale myślę, że tydzień tydzień spokojnie bym wytrzymał.
Jak długo jesteśmy w stanie wytrzymać bez piwa?
Collapse
X
-
Kilka lat temu postanowiłem nie pić piwa z powodów "okołozdrowotnych" - chciałem udowodnić, że to nie piwo szkodzi mi na zdrowie. Ten przykry eksperyment został zakończony potwierdzeniem mojej tezy po około pół roku.
A przez następne dwa lata miałem jeden dzień przerwy w piciu piwa, spowodowany długą trasą do pokonania samochodem. Piwa napiłem się dopiero jak dojechałem do Giżycka - bodajże o 5 rano.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Niestety moja specyfika pracy nie pozwala mi pić piwa, co drugi tydzień (zmiana nocna). Od czasu do czasu w tym okresie pozwolę sobie na odrobinę szaleństwa i wypije z moją Aniulką na spółkę bączek "Czarnej Fortunki" (aktualnie przechodzę ten okres).Last edited by abernacka; 2004-07-29, 15:41.
Comment
-
-
W tym roku na siłe udało się wytrzymać tydzień, nawet jak byłem chory to profilaktycznie co 2 dzien piwko, poza tym zdarzają się pojedynczedni bez piwa (na podstawie DP w tym roku takich dni 28)Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Ja od miesiąca piwo pijam tylko w weekendy (staram się troche odchudzić pierwszy tydzień byl koszmarny)
Comment
-
-
Najdłużej? hm... To było od urodzenia do pierwszego piwka. A potem to się trafiło ponad pól roku przerwy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment