Gdyby nie moja skleroza i to, że mi nie przypomniałeś nie klikalibyśmy samotnie posty na forum! Wiec kiedy opijemy "kolejny milowy krok w Twoim życiu"?
O rany, jestem sam na sam z Bayronem! Czy to jakiś potomek Byrona? Pewnie nie mógł się zarejestrować pod swoim własnym nazwiskiem, więc wklepał 'byron' z jakąś cyferką. Ale to też było zajęte, więc wklepał inną kombinację. I znowu zonk. Wklepał jeszcze jedną i jeszcze jedną, i jeszcze jedną. Tak się zdenerwował, że jak już w końcu znalazł wolną, to się rąbnął we własnym nazwisku (jak to romantyk, sercowy był chłopak).
Tak, przypadki chodzą po ludziach. Ja na ten przykład dostałem dziś do przetłumaczenia plan próbnej ewakuacji na wypadek pożaru siedziby pewnej znanej nam i niezwykle przez nas lubianej [mordka jak stąd dookoła świata w 80 dni] grupy piwowarskiej. Czy bohaterowi uda się przezwyciężyć żądzę chaosu? Czy tragiczny konflikt pomiędzy poczuciem obowiązkowości i profesjonalizmu a głęboko zakorzenioną potrzebą sprawiedliwości, która jest wyznacznikiem i prawdziwym motorem recepcji oraz... eee... W każdym razie wypatrujcie grzybka nad pewną średniej wielkości siedzibą grupy piwowarskiej nie na Mokotowie.
Koniec spamu, idę spać. Do niedzieli przerwa, w niedzielę pewnie sobie nie odmówię paru minut na forum , a potem trzymać za mnie kciuki, żebym nie palnął na egzaminie, że Szekspir była kobietą!
Kopernik była kobietą
Ostatnia zmiana dokonana przez Tabletka; 2005-10-15, 02:21.
Comment