No i stało się - zbliżam się do stanów sprzed 2 lat Na 5 zarejestrowanych 1 tajniak, Kham, którego mało znam i 2 nieznanych mi Forumowiczów... Z jednej strony czuję jakiś zamierzchły obowiązek udania się w objęcia Morfeusza, a z drugiej jeszcze tyle instalek i zmian konfiguracji mnie czeka... No i jakaś mała defragmentacja dysku by się przydała na poprawę nastroju
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Zbliżam się do prawdziwej samotności w sieci = poza mną zarejestrowany jeszcze tylko obywatel brloin, którego nie znam. Piękna noc się zapowiada, a tu spać trzeba iść, bo rano do pracy... Ech... Po raz pierwszy widzę, że z moich kontaktów na gg kompletnie nikogo nie ma Czyżby noc z piątku na sobotę wszystkich przetrzebiła???
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Kurka, oba fora przeczytane, na wiadomości gg odpowiedziane... Chyba pójdę spać, bo co się będę tak samotnościować po próżnicy, skoro wszyscy już zapewne śpią...
Kurka, pierwsza noc od półtora miesiąca, że autentycznie nie chce mi się samotnościować w sieci, robotę zostawiam, komputer wyłączam, bo mnie zmęczyło to ślęczenie To chyba ta zima tak na mnie wpływa. Dobrze, że w międzyczasie do konstruktywnych wniosków dochodzę, kiedy nikt mi głowy nie zawraca, ani ja nikomu
Ledwo północ minęła a tu dupa, nikt na forum nic nie pisze, nie można podyskutować, a na PW same pytania techniczne, na które o tej porze człowiek wolałby nie odpowiadać
Może chociaż ktoś coś w odpiwkach zaintonuje, hmm?
PS
kurde, niekiedy czuję się, jak Radzia - chiałbym, żeby browarbiz był jak chat
Comment