Znając możliwości konspiracyjne admina i innych forumowiczów, mimo wszystko zaryzykuję stwierdzenie
"No i jestem sam"
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
A Ty co? Wczoraj dopiero wstałeś o tej godzinie, że Cię nocne marki mierżą?
(bo ja tak....)
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
A Ty co? Wczoraj dopiero wstałeś o tej godzinie...
O nie, nie. Co do tego to za zboczeńców uważam zarówno tych co jeszcze nie śpią o 3 w nocy jak i tych, którzy jeszcze śpią o 12 w południe. No chyba, że jest impreza ale żeby tak na codzień...
Z punktu widzenia osoby, która siedzi codziennie od 8 w pracy powiem jedno: marzy mi się spanie do 12 codziennie Oj, jak się marzy..pewnie dlatego, że nie jest mi dane
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Mi też się marzy codziennie kiedy muszę wstać do pracy. Ale jak przyjdzie weekend i nie muszę wstawać w okolicach 7 to jestem zły na siebie jak "zaśpię" do 9.30
Ale jak przyjdzie weekend i nie muszę wstawać w okolicach 7 to jestem zły na siebie jak "zaśpię" do 9.30
Jesteś zboczuchem.....albo już się starzejesz O tej porze w weekendy się jeszcze śpi.
Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2007-09-24, 12:24.
Mi też się marzy codziennie kiedy muszę wstać do pracy. Ale jak przyjdzie weekend i nie muszę wstawać w okolicach 7 to jestem zły na siebie jak "zaśpię" do 9.30
No ja mam gorzej bo w tygodniu mam bardzo duże trudności żeby podnieść cztery litery o 5.30, a w dni wolne budzę się o 5.00 bo nie chce mi się spać i wstaję bo nudzi mi się leżenie
Comment