Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Samotność w sieci
Collapse
X
-
zażyłem - bo wydaje mi się , że wcześniej tego nie doświadczyłem - smotności.
Tzn. jest nas dwóch : ja i tajniak. Wczesna pora - możnaby stawiać na krzycha, ale stawiam nz zythuma. Zythum, to ty spać nie możesz?Last edited by naczelnik; 2005-06-24, 03:44.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
I mnie sie przytrafiło.Jestem ja + 73 gości Niby sam a jednak w tłoku
ps.zegar oszukuje bo jestem godzinkę po Małejżonce.Last edited by kiszot; 2005-07-04, 03:29.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
cóż... 10 zarejestrowanych, w tym 2 tajniaków... Adam16 i Biermann w formie... nie mam dziś szans na samotność w sieci => pozostaje posamotnościować się formatując cyborgowaty HDD...
dobranoc wytrwałym i pracującymCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelcóż... 10 zarejestrowanych, w tym 2 tajniaków... Adam16 i Biermann w formie... nie mam dziś szans na samotność w sieci => pozostaje posamotnościować się formatując cyborgowaty HDD...
dobranoc wytrwałym i pracującymBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelcóż... 10 zarejestrowanych, w tym 2 tajniaków... Adam16 i Biermann w formie... nie mam dziś szans na samotność w sieci => pozostaje posamotnościować się formatując cyborgowaty HDD...
dobranoc wytrwałym i pracującym
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyZresztą godzina jeszcze jest bardzo młoda.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment