A ja to co?
Samotność w sieci
Collapse
X
-
Coś Ci cyborgowe interfejsy nawalają - ja jestem nieprzerwanie od 05-07-2005 22:00...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
No to jesteśmy, Cyborgu, Wujciu, Peter - Wasze zdrowie łódzkim LodwaremLast edited by lzkamil; 2005-07-06, 00:49.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Cyborg i Peter już (chyba?) śpią... ale i tak Wasze zdrowie Ciechanem Mocnym (niepasteryzowanym )Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyCoś Ci cyborgowe interfejsy nawalają - ja jestem nieprzerwanie od 05-07-2005 22:00...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
O tej porze - 06.02 - tylko ja i 40-tu gościLast edited by adam16; 2005-07-09, 05:03.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Absolutnie sam, doskonale jeden, Boh troicu lubit' no mienia bolshe...fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
-
4:35 jestem sam i 21 gości.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiano jest jeden tajniak - myślę, że to Krzyś....2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Comment