ZA, kiedy ostatnio tu zaglądałś?
Samotność w sieci
Collapse
X
-
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
-
-
Ja w zasadzie to jeszcze nie za bardzo czuję się tutaj jak "u siebie" , ale co tutaj o tej porze robi tych 80-ciu Gości ?- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioPJa w zasadzie to jeszcze nie za bardzo czuję się tutaj jak "u siebie" , ale co tutaj o tej porze robi tych 80-ciu Gości ?
Hm, ale może ktoś jeszcze się odezwie zanim i ja zejdę do spania?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Kurcze, czyżby wszyscy poszli na wybory? Gdzie te ranne ptaszki - padły na grypę?
Pięć minut po siódmej, a ja sam na forum plus 20 gości!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
o 2:12 marnie coś się chcecie odzywać. choć po dzisiejszej (a raczej wczorajszej) lekturze Forum to się nie dziwię.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
sam(o) ciało chciało, ale internet zabrali o 1.30 i ciało nie mogło- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
znowu nie wyszło. robota była do zrobienia- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ludzie, Wy jeszcze śpicie?
PS. Pozdrowienia od Marysi aaauuuugghhhhhhhhhaaaa(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment