no i jestem sam
Samotność w sieci
Collapse
X
-
Nie byłabym taka pewna.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
wreszcie luzy...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Znając możliwości konspiracyjne admina i innych forumowiczów, mimo wszystko zaryzykuję stwierdzenie
"No i jestem sam"- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Dżwignąłem się na chwilę z wyrka, a tu pustki na forum . Tylko ja .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziBanda zboczeńców
(bo ja tak....)Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziA Ty co? Wczoraj dopiero wstałeś o tej godzinie...
Comment
-
-
Z punktu widzenia osoby, która siedzi codziennie od 8 w pracy powiem jedno: marzy mi się spanie do 12 codziennie Oj, jak się marzy..pewnie dlatego, że nie jest mi daneMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziAle jak przyjdzie weekend i nie muszę wstawać w okolicach 7 to jestem zły na siebie jak "zaśpię" do 9.30Last edited by kot_z_cheshire; 2007-09-24, 12:24.Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziJesteś zboczuchem.....albo już się starzejesz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziMi też się marzy codziennie kiedy muszę wstać do pracy. Ale jak przyjdzie weekend i nie muszę wstawać w okolicach 7 to jestem zły na siebie jak "zaśpię" do 9.30Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment