Kiszot, idź spać - wtedy zostanę sam.
Samotność w sieci
Collapse
X
-
Na szczęscie się nie ukrywa..Bo ta rozmowa byłaby wtedy rozmową o nieobecnych
A swoją drogą się zastanawiam, dlaczego nie śpimy...Nie, tłumaczenie, że nie śpi ktoś by spać mógł ktoś mnie nie przekonujeMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
maggyk, widac cie
jak mam zrezygnowac z tajniaczenia? wtedy liste naczelnika szlag trafiOstatnia zmiana dokonana przez naczelnik; 2006-11-25, 01:48.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikmagyk, widac cie
Gratuluję edytujesz świetnie, ale błędu nie da się ukryćOstatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2006-11-25, 01:48.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Kurcze Ciebie też widać. Opuszczasz się w tajniaczeniu.Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2006-11-25, 01:45.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykKurcze Ciebie też widać. Opuszczasz się w tajniaczeniu.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Widzę, że naczelnik nakręca temat. Ja idę spać chłopaki. Zostawiam was prawie samych. Miłej zabawy.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyJestem. Naczelnik kazał mi się wpisać.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment