Tak pusto...wiatr hula.....ech, nawet we wątku zabawowym i dowcipnym cisza...A spać się nie chce
Samotność w sieci
Collapse
X
-
Last edited by kot_z_cheshire; 2007-01-27, 00:27.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumLedwo północ minęła a tu dupa, nikt na forum nic nie pisze, nie można podyskutować,......
P.S.
Ja pilnuje dziecka.
5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Chyba by mnie rozum opuścił, jakby mi przyszło do głowy gdzieś pójść w taką zawieruchę, zamieć, wietrzysko, zimno...Zastanawim się czy nie ...splunąć przy otwartym oknie: może się okazać, że zamarznie zanim na parapet doleci
Przepraszam za obrzydlistwo, ale w taką pogodę to ja tylko wnerwa mam
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshirePrzepraszam za obrzydlistwo, ale w taką pogodę to ja tylko wnerwa mam
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Naczelnik...Tak mi duje na osiedlu, że juz nawet szyby w oknach nie są przeszkodą dla zimna
<jak sobie wiecej emotek wstawię, to nie znaczy, że będzie mi cieplej, nie? Wiedziałam.... >Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
sluchaj,
zorganizowalem sobie z poczatkiem roku kolejna przeprowadzke ...
pi....a jak w kieleckim
...tytulem ogrzaniaLast edited by naczelnik; 2007-01-27, 05:07.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Właśnie w ramach samotnościowania w sieci Cyborg usiłował udowodnić Amerykanom, że lepiej włada żabojadzkim slangiem teologicznym aniżeli potomkowie Gallów - o 17:00 się okaże, czy mam dar przekonywania A na razie dobranoc niedobitkom forumowym!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GwiazdaNienawidzę mojego komputera. I znikąd pomocy...
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MakaronNienawisc do przedmiotu... ? hmm..."Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GwiazdaJeżeli nie masz innego pomysu, to chętnie. Będzie miał logo browar.biz??Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
No właśnie to jest taka bzdetna rzecz a jednak zagwozdka. Powinnam chyba rozpisać konkurs na okiełznanie naszego kompa. Może wyłudzę jakiegoś "Anioła" z Jarkowej piwniczki (szczególnie, że nic o tym nie wie... )"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gwiazdajakiś czas temu mieliśmy w pracy strasznie drogi i profesjonalny skaner, który się zawieszał i odmawiał współpracy. Ja do niego gadałam i twierdziłam, że głaskanie go po podajniku pomaga. Często pomagało.
Comment
-
Comment