A ja się pytam: gdzie moje gacie???? I słusznie, Żą prawisz: adresy, kontakty tych, co mi gacie zakorbili!!!!!!!!!!!!! Procę będą robili?????
Samotność w sieci
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2008-04-01, 00:55.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziA koty noszą gacie?Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
a led urne teo sta tnie w pisy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
sam Sam SAm SAM uuuuaaaaaarrrrrgghhhhaaaa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Panie
Bylim przy Tobie ale troszke sie zdrzemnelim."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Żą, jutro się kulam na parę dni do Łódki. Niestety pewnie nie będzie czasu się kopnąć do Wawy ale jakby co to będę krzyczał.
Naczelnik miał się z nami łodziakami spotkać między Świętami a Sylwkiem ale zachorzał i nie dotarłLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Może jeszcze będę w przyszły łykend więc jest szansa razem łyknąć. Sprecyzuj się to coś skręcimy z łodziakamiLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
No to też się wpiszę... nawet Latarnika nie ma- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment