Do świtu było jeszcze na pewno ponad dwie godziny - to jaki to ranek?
Samotność w sieci
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
JESTEM SAM NA SAM Z ADMINEM!!!
Comment
-
-
gorący ranek się szykuje...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Comment
-
-
ja zalotnie mielę ozorem. powinno wystarczyć ze strony administracyjnej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Przeczekałem ich i wymiękli...
Obejrzałem sobie właśnie film z letniego festiwalu capoeirowego mojej grupy. Bardzo fajnie zrobiony, razem ze trzy godziny materiału: zajęcia, wywiady, przedstawienie w teatrze.
Niedługo rozpoczynam agitację za festiwalem zimowym. Może tym razem zbierze się jakaś grupka chętnych do obejrzenia przedstawienia, cena zapewne nie będzie wygórowana. Liczę na wynudzoną i wyalienowaną Cyborżkę. Na zaostrzenie apetytu mam zapis przedstawienia letniego - są fragmenty piwno-kabaretowe...
Comment
-
-
żą: na moją samotność zawsze możesz liczyć (oczywiście w ramach rozsądku, bo Pani Doktor nie chcę się narażać...)
mój mózg - zwłaszcza ostatnio - jest wyalienowany sam od siebie, więc uważam, że nadaję się do zapomnienia o reszcie zaśnieżonego dziś świata i zachwycania się jedynia capoeirowymi wyczynamiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment