a może forumowiczom kompy zasypało? albo nie zdążyli dojść do nich , jak napadła ich lawina, albo otworzyli okno, żeby się przewietrzyć i elektronika padła z szoku temperaturowego, albo... lekko mózg mi się lasuje od tej samotności i od tej sieci i w ogóle
Samotność w sieci
Collapse
X
-
cyborg_marcel napisał(a)
żą: na moją samotność zawsze możesz liczyć (oczywiście w ramach rozsądku, bo Pani Doktor nie chcę się narażać...)
mój mózg - zwłaszcza ostatnio - jest wyalienowany sam od siebie, więc uważam, że nadaję się do zapomnienia o reszcie zaśnieżonego dziś świata i zachwycania się jedynia capoeirowymi wyczynami
Comment
-
-
Slavoy gdzieś się żalił, że miał tam być, a robota się za nim stęskniła.
Żą, wymyśliliście - twardziele - jakąś nową gierę?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
CHyba nie twoja, prawda?
Serwis spod pachy, nogi...każdy wysiadaPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Raz też zostałem objechany...
Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
robox napisał(a)
Oj zerwały i to na ładne kilka godzin- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Żą - wczoraj, owszem, koncert Radosława Stolara
ale poza tym jestem (prawie) zawsze do dyspozycji, jak trzeba mogę dopingować dowolnie wybraną osobę/zespół (zwłaszcza jak będę miala dobre piwo w ręce...)
moje namiary masz, więc to od ciebie zależy, czy chcesz się narażać na moje cyborgowate towarzystwoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
znowu sam na sam z adminem jestem
ciekawe kiedy nadrobi te zaległości?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment