Przed wyjściem do pracy, wpadłem na 10 minut, więc sam już nie jesteś.
Samotność w sieci
Collapse
X
-
C.Y.B.O.R.G., wpadasz jutro na trening? Można by przy okazji opracowac jakieś piwko - przed treningiem na więcej niż jedno sobie nie pozwolę, ale po treningu to ho, ho.
Tylko dokąd iść po tym treningu... Kończę o 21, załapiemy się jeszcze na Ciechanów przy Dworcu Powiśle?
Comment
-
-
Żą, raz w miesiącu jeżdżę najeść się u Mamy i wygłaskać moje zwierzaki i akurat dziś wyjeżdżam, po niedzieli będę jak najbardziej chętna do wypadów na piwo/trening/itd.
dziękuję za zaproszenieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
To prawie samotność - tak młoda godzina, a nas tylko dwóch: Twilight i ja...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
I ja!
Właśnie nalałem sobie koźlaka amberowskiego do żywieckiej szklanki kwakopodobnej (z przedostatniej giełdy). Co się w tym szkle działo! Muszę to kiedyś udokumentować filmowo: krawat ciemnych bąbelków mrowił się z góry przez wąską gardziel i wbijał klinem w zbitą masę jasnych bąbelków u szerokiej, baloniastej podstawy szklanki. Poezyja!
Comment
-
-
chyba muszę częściej odśweżać stronę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
chyba dzisiaj już nie dobrnę do monostanu sieciowegow Browarze. Mięczakowo - odpadam.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Żona - pracujesz nad basenami?
Gdzie się człek nei ruszy, to o basenach głośno...Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Słuchaj stary,
jakiegoś wyeksploatowanego tego cyborga odesłaliście do centrali.
Nie dość, że biedactwo troszkę zmęczone, to jeszcze te jego wymówki...że niby basen go wzywaPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Centralnej centrali.
O zmianie lokalizacji w/w głuchoPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
Comment