Widzę, że nie tylko ja spać nie mogę. I że coraz trudniej o samotnośc w sieci.
Samotność w sieci
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
No to teraz ja zaliczam samotność w sieci. Mam syndrom wieku średniego - budzę sie rano i spać nie mogę. Gorzej, że mam tak juz od paru lat Dotychczas zawsze staralam się doleżeć swoje do budzika, ale dziś już ewidentnie tak nie chciało mi się spać, że wstałam
Comment
-
-
To ci heca - 6.43, a ja juz umyta, ubrana, po śniadaniu i po kawie
Comment
-
-
no! sprzęt w miarę działa (wyłączając moje sprzeczki z routerem), programy powoli się instalują jeden po drugim i niedługo noce w sieci przyjdzie się znowu wdrażać w samotnościowanie...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzDrżyjcie samotnościujący w sieci,CYBORG nadchodziBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
bo admin jest jak siedem mgnień- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris_198710 osob niezarejestrowanych.... no i jaPiwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Cyborg otoczony ludźmi, a jednak samotność w sieci - tak, to jest możliwe! specyficzny stan upojenia piwno-ksiązkowo-samotnościowego... czyżby zapowiadała się ciekawa noc?
pozdrawiam wszystkich , którzy zamierzają czuć się samotni tej nocy i tego lata...
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment