5:44 a na Forum pusto. Czyżby wszyscy w Ciechanowie
Samotność w sieci
Collapse
X
-
-
5.53 a ja sam plus 10 sztuk gościBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
ja plus 13 gości"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Wychodzi na to, że się samotnościuję w tej chwili na browarze , nie licząc 36 sztuk gościLast edited by adam16; 2005-09-15, 03:42.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Raczej nie jestem samotny na forum, ale będę kontynuował swój spamming tutaj.
No i klops. Spłodziłem wstęp i nie wiem, co dalej. Spam nie jest taki prosty, wbrew pozorom! Zwłaszcza dla wegetarianina (patrz 'spam' w słowniku jęz. angielskiego).
Zajmijmy się zatem naturalizacją słowa 'spamming'. Jak zrobić z niego fajny, polski czasownik? Na początek wywalić podwójne 'm' rzecz jasna. Czyli 'spaming'. Ale z czym do ludzi, 'ing' to chyba nie polska (niepolska) końcówka? Dajmy jej odpór. 'Spamerstwo'? Nieeee, nie będzie Niemiec dzieci nam germanił. 'Spamowanie'. To się w gębie nie układa, zbyt rozwlekłe. 'Spamostwo'. O. Jakby lepiej. Ale polski stać na więcej! 'Spamelstwo'. Nawiązanie do menelstwa, korzystne podobieństwo konotacji, nieźle. 'Spamstwo'! Szczyt zwięzłości, ale kto to wymówi? 'Spamownictwo'. To już więcej sylab nie było? ' Hm... Skoro jest 'cze' (cześć), to może 'spa'? Ale znowuż, jak to odmieniać? "Nie rób spy"?
Pomocy!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąA, i zagadka wieczoru. Dlaczego lepi się stół pod szklanką, choć nalałem koźlaka DO szklanki?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąRaczej nie jestem samotny na forum, ale będę kontynuował swój spamming tutaj.
No i klops. Spłodziłem wstęp i nie wiem, co dalej. Spam nie jest taki prosty, wbrew pozorom! Zwłaszcza dla wegetarianina (patrz 'spam' w słowniku jęz. angielskiego).
Zajmijmy się zatem naturalizacją słowa 'spamming'. Jak zrobić z niego fajny, polski czasownik? Na początek wywalić podwójne 'm' rzecz jasna. Czyli 'spaming'. Ale z czym do ludzi, 'ing' to chyba nie polska (niepolska) końcówka? Dajmy jej odpór. 'Spamerstwo'? Nieeee, nie będzie Niemiec dzieci nam germanił. 'Spamowanie'. To się w gębie nie układa, zbyt rozwlekłe. 'Spamostwo'. O. Jakby lepiej. Ale polski stać na więcej! 'Spamelstwo'. Nawiązanie do menelstwa, korzystne podobieństwo konotacji, nieźle. 'Spamstwo'! Szczyt zwięzłości, ale kto to wymówi? 'Spamownictwo'. To już więcej sylab nie było? ' Hm... Skoro jest 'cze' (cześć), to może 'spa'? Ale znowuż, jak to odmieniać? "Nie rób spy"?
Pomocy!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyTyle, że to chyba nie są czasowniki.
Niektórzy wegetarianie to potrafią samotnościować się z klasą!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyTyle, że to chyba nie są czasowniki.
No dobra, przyślę wskazanie alkomatu, może być?
PS Cyborgu, sądzisz zatem, że jestem już gotów do napisania bestsellera (to słowo też trzeba spolszczyć ), który zapewni mi dostatnie życie do końca.. eee... życia?
Comment
-
-
Naczelny - dawaj może Żą nie zauważy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Za, musiałeś się wpakować ?
Na pewno zauważy - od tego tematu zaczyna lekturę...
A tyle czekaliśmy na pustki - wsyztsko wzięło w łeb.Last edited by naczelnik; 2005-09-22, 02:14.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
Comment