Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Samotność w sieci
Collapse
X
-
lipa! same tajniaki- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
O rany, jestem sam na sam z Bayronem! Czy to jakiś potomek Byrona? Pewnie nie mógł się zarejestrować pod swoim własnym nazwiskiem, więc wklepał 'byron' z jakąś cyferką. Ale to też było zajęte, więc wklepał inną kombinację. I znowu zonk. Wklepał jeszcze jedną i jeszcze jedną, i jeszcze jedną. Tak się zdenerwował, że jak już w końcu znalazł wolną, to się rąbnął we własnym nazwisku (jak to romantyk, sercowy był chłopak).
Tak, przypadki chodzą po ludziach. Ja na ten przykład dostałem dziś do przetłumaczenia plan próbnej ewakuacji na wypadek pożaru siedziby pewnej znanej nam i niezwykle przez nas lubianej [mordka jak stąd dookoła świata w 80 dni] grupy piwowarskiej. Czy bohaterowi uda się przezwyciężyć żądzę chaosu? Czy tragiczny konflikt pomiędzy poczuciem obowiązkowości i profesjonalizmu a głęboko zakorzenioną potrzebą sprawiedliwości, która jest wyznacznikiem i prawdziwym motorem recepcji oraz... eee... W każdym razie wypatrujcie grzybka nad pewną średniej wielkości siedzibą grupy piwowarskiej nie na Mokotowie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąCzas chyba na temat "Spamowność w sieci"
Koniec spamu, idę spać. Do niedzieli przerwa, w niedzielę pewnie sobie nie odmówię paru minut na forum , a potem trzymać za mnie kciuki, żebym nie palnął na egzaminie, że Szekspir była kobietą!
Last edited by Tabletka; 2005-10-15, 02:21.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąNaczelnik!!!
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Widzę, że z tajniaka nawet już nie trzeba atakować...
Wszyscy kimają, a ja oficjalnie sam, całkiem sam...i 52 gościLast edited by naczelnik; 2005-10-16, 03:09.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy[...] Dlaczego nic przez kompa nie słyszę?
PS. To chyba jedyny post w tym temacie nie umieszczony w godzinach 1:00 - 4:00... Przepraszam.Last edited by Wujcio_Shaggy; 2005-10-17, 09:06.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment