Trzydziestu ośmiu gości spać nie może jako i ja (może też pracują?). A noc nam rozświetla kolega Latarnik.
Samotność w sieci
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A noc nam rozświetla kolega Latarnik.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Ha....A ja cierpię na bezsenność...I dlatego w ramach "szybkiego dostępu do internetu"(ICP Net Poznań- dziekuję za skoki prędkości umożliwiające mi ćwiczenie cierpliwości i szkolące w czekaniu na wgranie stron) czytam forum....I zdaje się, że jestem tutaj sama....No normalnie "samotność w sieci" (tak ogólnie słaba ksiązka IMHO). Dzisiaj zaczyna się nowy rok a ja mam noc przemyśleń i czas wymyslania śmiesznych postaniowień noworocznych. I oczywiście czas picia piwa i czytania foruma. No to tyle wpisu na ten wątek..Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Guzik. Nadal nie spię. Właśnie skończyłam oglądać "Embarrassing sexual accidents". Teraz to juz naprawdę nie zasnę.... Postanowień noworocznych nie ma, piwa też....Zaczynam oglądać "Cats" i czytać Kinga.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireDzisiaj zaczyna się nowy rokbrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyJako humanistka... to powinnaś napisać poprawnie "faux-pas".Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyNowy rok zaczyna się jutro. Co więcej - będzie to później niż się większości wydaje: godzina 0:00:00 nastąpi sekundę po 23:59:60, a nie po 23:59:59"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Cyborg się wczoraj nasamotnościował z dala od sieci internetowej i ze źle działającą siecią komórkową, a do tego, kiedy dał komuś znak, że żyje, dostał odpowiedź zwrotną "to nie jest przyjemne" od człowieka, który potrafił w ciągu 2 dni nabić 100 nieodebranych połączeń Ech, życie... Zdecydowanie najlepsza jest samotność w sieci.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Słuchajcie, ale to jest zabawa! Można zrobić konkurs na najśmieszniejszą ksywkę.
esuohelA_thgiliwT (z jakiego to plemienia?)
sezerp-e (powiew madziarskości)
greBlraC (jakiś czarny charakter z Conana)
oksyroB (współtwórca tlenu?)
aisuraM (kimono i klapeczki)
lprugnak (nic mi nie przychodzi do głowy poza tym, że brzmi wspaniale)
aknożałaM (zdrawstwujtie!)
tozsik (pane Havranek...)
iksbedonsarkd (kuzyn bin Ladena)
Comment
-
Comment