No już dawno nie byłem tak samotny o tak wczesnej porze. Sam jak samotny biały żagiel
Samotność w sieci
Collapse
X
-
teraz to dopiero pustki... wreszcie można pobroić- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
hmm...
Slaboy , dzialamy ?
Pewnie Admin nie widziLast edited by naczelnik; 2006-10-14, 00:38.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikhmm...
Slaboy , dzialamy ?
Pewnie Admin nie widzi- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTspoko, Admin bywa niczym te trzy małpki
zaraz Ci tu taki przewrot z tajnaikami zrobimy, ze hejPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikZe niby kontrolujesz wszystko? cz jak ?
zaraz Ci tu taki przewrot z tajnaikami zrobimy, ze hejŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Powstania nei bedzie.
Bedzie za to pierwsza odslona Listy naczelnika o ktorej slychac w kuluarach od jakiego czasu.
Swiatlo dzienne niechaj ujrzy na poczatek nick(okreslenie, przydomek, ksywa, nazwisko) czolowego tajniaka, wylapanego z tajniackich czelusci.
Po nim pewnie posypia sie nastepne....Last edited by naczelnik; 2006-10-21, 02:42.Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Pojawili się na chwilę użytkownicy brzeczka i HiP - teraz jest już tylko brzeczka (lunatyk jakiś, czy co?). Brzeczko> o ile nie idziesz do pracy, to podziwiam tak wczesną porę istnienia na świecie jawy.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Ludzie, gdzie wy jesteście? Przecież to jeszcze 2,5 godz. do fajrantu a potem to już tylko do domu i spać ."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
Comment