Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :) -
To jest tak jak z promocjami które przynajmniej raz w miesiacu odbywają się w pobliskiej restauracji - też najpierw zapraszają, a potem wpuszczają tylko z sparowanych
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2008-02-03, 18:26.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Ostatnim zasłyszanym idiotyzmem z którym walczę non stop jest posądzanie mnie, moich znajomych itp. o pijactwo przez płeć piękną. Otóż 3/4 kobiet z mojego otoczenia twierdzi iż pijąc przykładowo jedno piwo dziennie to istne pijactwo prowadzące do uzależnienia. Połowa twierdzi iż rozumie że dwa bądź trzy razy w tygodniu można sięgnąć po kilka piwek ale nie codziennie i one na bank nie pozwoliłyby na to swojemu facetowi. 1/4 wogóle nie toleruje alkoholu więc dla nich sięgnięcie po kieliszek wina to najgorsze pijactwo.
Dla mnie pijactwem byłoby gdybym codziennie pił po kilka piw upijając się w trupa. Po drugie lepiej pic jedno piwo dziennie jak ma się na to ochotę niż dwa, trzy razy w tygodniu po pięć. Po trzecie jakby jakaś kobieta zakazała mi pić piwa (co jest niedopuszczalne) to i tak gdybym chciał to bym się napił. No ale i tak jestem pijakiem.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzuComment
-
Zajka, to powszechny problem. Ty jesteś facetem, a wyobraź sobie, jaką mam opinię ja, jako kobieta
W każdym razie - jak będziesz chciał się poważnie zaangażować uczuciowo, to już wiesz, o co masz pytać potencjalną kandydatkęComment
-
a potencjalną kandydatkę ostatnio spławiłem bo robiła ze mnie pijaka
Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzuComment
-
Zajka, jakby co, to pamiętaj: Miłośc jest światłem życia, małżeństwo - rachunkiem za światło.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
Ostatnio moja żona, która z zapałem godnym lepszej sprawy krzewi oświatę wśród małoletnich, przyniosła z pracy taką oto historię. Otóż poprosiła swoich uczniów ( 3 klasa podstawówki ) , aby na akademię z okazji dnia kobiet założyli białe koszule i jakieś granatowe swetry, albo marynarki, jeśli któryś ma. Jeden z uczniów pyta:
- A garnitur od komunii może być?
-Może
Na to drugi:
- A alba?Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
Właśnie padłam...w związku z dłuuugim weekendem, wychodzimy dzisiaj z pracy wczesniej. Właśnie rzuciłam hasło:"Wychodzimy?" i dostałam odpowiedź:"Nie, musimy poczekać. Ambasada mi się buduje". Mam nadzieję, ze to nie Travian....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
tak obecnie nazywa się ten przyrząd gimnastyczny.
Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borátComment
-
Może nie w pracy ale ...
Kolega odbierał samochód od lakiernika. Zlecił mu przy tym aby coś tam jeszcze pomontował. lakiernik mówi OK ale jakieś piwko się należy. A, że był wcześniej u EDIego, dał mu butle 3l. Lakiernik polał sobie i żonie w szklankę, którą to żonę zawołał, mówiąc -patrz jakie piwo.
Po jakieś chwili, dobiegł głos żony.
-Kaziu nie pij tego piwa, ono jest niedobre, potrujemy się, wylej to.
Kolega się zagotowałOstatnia zmiana dokonana przez jacer; 2008-08-19, 20:22.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment