Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibiTo może być niezły zabieg marketingowy .Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNie wiedziałam, że woń metalu z domieszką wiśni może być "super", ale w takim razie postaram się zacząć następną godzinę pracy z uśmiechemLast edited by iron; 2006-07-20, 12:10.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironMetal z domieszką wiśni - czyżbyś skropiła się "piwem" "Wind" z puszki a do tego przeterminowanym, bo Jabłonowo dawno tego specjału nie robi
Muszę Cię rozczarować: z wynalazków w ciągu ostatnich 2 lub 3 miesięcy, wypiłam tylko 1/4 puszki Pluma i wystarczy.
Ps. Dzisiaj się tak znieczuliłam na idiotyzmy zasłyszane w pracy, że nic do mnie nie dociera, jeśli nie jest to wyświetlone na ekranie mojego komputera.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
W pewnej znanej mi firmie zatrudnieni są też więźniowie, którzy to dostają dodatkowo oprócz wynagrodzenia jedzenie, papierosy, kawę... Śniadania dla nich przygotowują sprzątaczki. No i pewnego dnia jedna z nich mówi: "Ci więźniowie to i śnaidania, i papierosy... wogle to oni mają lepiej niż ludzie "Last edited by biermann; 2006-07-20, 22:22."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannW pewnej znanej mi firmie zatrudnieni są też więźniowie, którzy to dostają dodatkowo oprócz wynagrodzenia jedzenie, papierosy, kawę... Śniadania dla nich przygotowują sprzątaczki. No i pewnego dnia jedna z nich mówi: "Ci więźniowie to i śnaidania, i papierosy... wogle to oni mają lepiej niż ludzie "Życie na trzeźwo jest nie do przyjęcia!
Comment
-
-
zasłyszane w innym dziale:
akcje charity- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
"Suche napoje proszę o podejście do informacji"Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Muszę to umieścić, bo ...
Rozmowa na temat rowerów u mnie w pokoju. Jeden z panów sobie właśnie kupił jakowyś i się tym ekscytuje. Kolega pyta go: "Jaki kupiłeś? Górala?"..Odpowiedź z pełnym przekonaniem i powagą brzmi: "Nie, srebrny.".
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireMuszę to umieścić, bo ...
Rozmowa na temat rowerów u mnie w pokoju. Jeden z panów sobie właśnie kupił jakowyś i się tym ekscytuje. Kolega pyta go: "Jaki kupiłeś? Górala?"..Odpowiedź z pełnym przekonaniem i powagą brzmi: "Nie, srebrny.".
Last edited by JAckson; 2006-08-28, 14:19.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonCoś w tym jest. Przed wakacjami kupilismy dla żony rower. Srebrny i 'niegóral'
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoJak on jest srebrny, to...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTpewnie jest... beżowyMM961
4:-)
Comment
-
-
z serii "z markretyningiem na Ty":
hasło na dziś:
"materiały trade'owe"
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment