Wracając wczoraj z Krakowa do Sącza pomijam już fakt, że 100 km jechał 3,5 godz. rozłożył mnie łopatki kierowca autobusu, który przy wjeździe do miasta pytał sie którędy na dworzec
Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
Dziś zadzwonił do mnie jeden z prodziekanów i powiedział:
"Panie Marcinie, niech Pan kupi na nagrobek prof. Gierowskiego taki znicz, że jak przypierdolimy nim na cmentarzu, to niech nadupca na 50 metrów, żeby się te palanty od fizyków czy innych koprofagów poczuły się, jak takie małe robaki przy nas."
Żenada - normalnie mam ochotę zrezygnować z funkcji. A najgorsze jest to, że ten chamowaty dziekan tak poza tym, to najporządniejsza osoba w swoim sekretariacie
Zdrowie Jana Ś.
Comment
-
-
wot, kultura- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Do mojego szefa przyszedł dziś w odwiedziny człowiek, który dokładnie dwa lata temu był moim szefem (a do tego jest kolegą mojego kolegi, jak się z czasem okazało...) i mimo, że po chamsku powiedziałam "dzień dobry" i nastawiłam się na powitanie - powiedział "dzień dobry" i mnie, kurka, nie poznał! A to było zaledwie 2 lata temu, a w firmie pracowały poza mną jeszcze 2 osoby. A ja myślałam, że Cyborgi bardziej zapadają w pamięćCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelpowiedział "dzień dobry" i mnie, kurka, nie poznał! A to było zaledwie 2 lata temu, a w firmie pracowały poza mną jeszcze 2 osoby. A ja myślałam, że Cyborgi bardziej zapadają w pamięć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaHehe, też to mam, wydaje mi się, że mnie się nie da zapomnieć Czyżbyśmy były nieco zarozumiałe?
Poza tym ja temu człowiekowi życie organizowałam, na wycieczki do Belgii itp zabierałam, 3 osoby w firmie, a on ma zanik pamięciCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Może to przeżycie było tak traumatyczne, że wypchnął je do podświadomości
Comment
-
-
Nie mogłam się oprzeć i musiałam to napisać. Mój szef we wtorek, tak z godzinę do końca zmiany, zaproponował 1 listopada pracę ochotnikom. Dodał oczywiście, że za 1,5 stawki. Już się zapisałam na wigilijny wieczór..."Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Zastanawiałam się gdzie "toto" umieścić i wyszło mi, że tutaj...Miałam dziś telefon, w którym osobnik płci męskiej stwierdził, że chce ze mną porozmawiać, następnie na mnie nakrzyczał, a potem się rozłączył. Zupełne zdziczenie obyczajów.
Comment
-
-
Last edited by BigLebowski; 2006-11-10, 17:32.Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
Jest już całkiem niezła dyskusja na temat tego pana w "znalezione w sieci" .browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment