Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pancernik
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.09
    • 9793

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
    Może nie w pracy ale ...

Kolega odbierał samochód od lakiernika. Zlecił mu przy tym aby coś tam jeszcze pomontował. lakiernik mówi OK ale jakieś piwko się należy. A, że był wcześniej u EDIego, dał mu butle 3l. Lakiernik polał sobie i żonie w szklankę, którą to żonę zawołał, mówiąc -patrz jakie piwo.

Po jakieś chwili, dobiegł głos żony.
    -Kaziu nie pij tego piwa, ono jest niedobre, potrujemy się, wylej to.

Kolega się zagotował
    I dobrze, bo kolega gamoń, widocznie .
    Obskoczyłby lakiernika czteropakiem tyskacza i wszyscy byliby uszczęśliwieni...

Ja pytam moich gości, czy mają ochotę na dobre piwo.
    Dla tych, którzy bledną na nazwę "egzotycznego" browaru, np. Konstancin, Ciechan czy Grudziądz, mam w zanadrzu lodówki jakiegoś "Żubra", czy cuś w tem guście...
    Ja nie marnuję piwa, oni nie eksperymentują, wszyscy są zadowoleni...

Comment

• jacer
      • 2006.03
      • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
      I dobrze, bo kolega gamoń, widocznie .
      Obskoczyłby lakiernika czteropakiem tyskacza i wszyscy byliby uszczęśliwieni...
      Lakiernik był szczęśliwy, pewno sam całą butlę wupił. Żal tylko, że żonę ma idiotkę.
      Milicki Browar Rynkowy
      Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
      "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
      "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
      No Hops, no Glory :)

Comment

• grzech
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.04
        • 4592

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gopher Wyświetlenie odpowiedzi
        Ale on zdobył medal właśnie w skoku przez ... stół tak obecnie nazywa się ten przyrząd gimnastyczny.

Zasugerowaem się rozmaitymi babołami, które można znaleźć na WP. Jestem do tyłu, jak widać. A taki n. p. koń (z łękami) to może teraz jest komodą?

Comment

• kot_z_cheshire
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.11
          • 2201

Nie wiem czy to idiotyzm, ale zabawnie się poczułam znajdując maila od szefa o treści:

"A.

Przygotuj ofertę.

T."

Normalnie 'MiB". Agent K i agent J....
          Młode koty mają adhd, niestety.
          Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
          Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
          Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• Cez
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.01
            • 1789

Minimalista Kocie
            Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

• arcy
              • 2002.07
              • 7538

Gospodarny Poznaniak. Żadna literka się nie zmarnuje.

Comment

• piotry
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2005.08
                • 761

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
                Gospodarny Poznaniak. Żadna literka się nie zmarnuje.
                moim zdaniem przesadził z kropkami (kropki sie marnuja ...)

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23956

kropki były gratis
                  - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                  - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• fteo
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.05
                    • 1139

Pewnie szef za te kropki, które sam wstawił, potrąci pracownikowi z pensji...
                    http://lotnictwo.net.pl/
                    http://www.flightradar24.com/
                    http://www.airshow.sp.mil.pl/

Comment

• dkrasnodebski
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.05
                      • 2316

Pani na rekrutacji do Liberty Dierect:
                      "Proszę pana ale ja mam 55 lat. Czy to jest możliwe?"
                      Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• peixe
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2008.03
                        • 115

Zaffsze.

Comment

• nonienine
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2008.09
                          • 8

Wersja skrócona, parę rzeczy opuściłem, ale prawdziwa bo tam byłem;
                          Do autobusu wpada wielki nawalony robol,z łapami jak bochny chleba, ubrany w jakiś stary brudny płaszcz. Chwiejnymi ruchami wyciąga komórkę, zatacza się, ale jakoś wybiera numer i dzwoni.

Nawalony Robol;
                          -U Pawełka....ep.... dobrze, cieszy się .....bawi, no już.......już 5 lat ... 5 lat ma. Wiesz co stary, ale ........co?.... wiesz......wiozę zajebisty toster, ale zajebisty, ale jak....jaki toster zjebisty!!!...yp.... no ekstra.......... 30 zł kosztował......30..... no....do smażenia.....HALO!!... no.... a wiesz że moja Anka, .... on...ona krwawiła....... tak... w ciąży..... krwawiła........ tak........ tak.... poroniła....... teraz..... no tydzień.... tydzień temu......poroniła.... tak....tak.... krwawiła, bardzo....... tak i dlatego.... dlatego jej toster kupiłem.... no taki zajebisty!!!*

*(wersja skrócona, bo był nawalony, chodzi o meritum, opuszczam rozmowę o pracy i o smutku życia i jak to się on bawił z Pawełkiem; ale słyszał kolesia cały autobus).

Od tego momentu komórkę z wbudowaną kamerą trzymam cały czas w gotowości

pozdrawiam
                          Last edited by nonienine; 2008-09-22, 13:41. Powód: kropka i drobne

Comment

• Seta
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2002.10
                            • 6964

Wiesz nonienine - nieco mi się to niesmaczne wydało... a śmieszne w ogóle...

Comment

• nonienine
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2008.09
                              • 8

Spoko Seta, rozumiem cię, ale to było wyrwane z prawie 40 minutowego monologu. On ten toster tematycznie wciskał wszędzie, że to dla Pawełka, że coś tam, że on właśnie postanowił go kupić, robol który zarabia w cholerę kasy zamiast wspierać kobietę w trudnych chwilach kupuje TOSTER!!! ja ze śmiechu to tam nie wyrabiałem. Wiecie że jak ktoś jest pijany to świat wydaje się mu inny, ja to widzę tak że on był tak nawalony że ten toster to był dla niego skarb. Nie że był biedny, tylko tak schlany.

Comment

• Makaron
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2003.08
                                • 2107

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nonienine Wyświetlenie odpowiedzi
                                Spoko Seta, rozumiem cię, ale to było wyrwane z prawie 40 minutowego monologu. On ten toster tematycznie wciskał wszędzie, że to dla Pawełka, że coś tam, że on właśnie postanowił go kupić, robol który zarabia w cholerę kasy zamiast wspierać kobietę w trudnych chwilach kupuje TOSTER!!! ja ze śmiechu to tam nie wyrabiałem. Wiecie że jak ktoś jest pijany to świat wydaje się mu inny, ja to widzę tak że on był tak nawalony że ten toster to był dla niego skarb. Nie że był biedny, tylko tak schlany.

Mnie sie to tez malo smieszne wydaje. Jakbym znalazl sie w podobnej sytuacji nie wiem jakbym sie zachowal, moze podobnie jak nie gorzej.
                                "If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson

Comment

Przetwarzanie...
                                X