Ja ostatnio dowiedziałem się, że jako recepcjonista mam wspierać właściciela hotelu oraz managera od marketingu i wykazać się własną pomysłowością w pozyskiwaniu hotelowych gości. Niby mnie to nie zdziwiło, gdyby nie fakt, że już wspieram kucharza w jego pracy, bo tenże prowadzi interesy giełdowe, zakłada (już założył) firmę szkoleniową z zakresu m.in. coachingu a także jest agentem ubezpieczenieowym i nie bardzo ma czas na bycie kucharzem przynajmniej 8 godz. na dobę. To wszystko, jak to w Polsce za 1 (słownie jedną) pensję.
Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
Kupiłem sobie dzisiaj trampki.
Od wewnętrznej strony mają wszyte meteczki z takim oto tekstem:
Please carefuly read
the care instruction &
we kindly advise to take
proper care of this
finest piece of footwear.
Do not eat the shoe- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
No nie....
Dziś, 21:28 - dzwoni telefon (who the hell...)
- dzień dobry, dzwonię z ogłoszenia
- to ma pani bardzo starą gazetę
- ale tu piszą...
- ale ja się już nie ogłaszam od jakichś 8 miesięcy
- ale tu piszą, że kredyt z dojazdem do domu, to wcale nie jest stara gazeta, proszę poczekać, zaraz sprawdzę
- ale ja pani mówię, że to już nieaktualne od co najmniej 8 miesięcy
- acha... to przepraszam.
(...)
Dziś, 21.:31 - dzwoni - ten sam numer
- dzień dobry pani, już sprawdziłam
- no i?
- ta gazeta jest z września 2006
- no właśnie, czyli sprzed roku
- acha... no to przepraszam
Comment
-
-
No ja pier...
Dziś, 21:51 - telefon - ten sam numer
- dzień dobry
- dzień dobry, dzwoniła już pani dziś do mnie dwa razy
- nie, ja dzwoniłam pod końcówkę 107
- nie, dzwoniła pani do mnie, a pomijając wszystko, to chyba nie jest odpowiednia pora na dzwonienie w sprawie kredytu
- ale ja naprawdę do pani nie dzwoniłam, tu jest ogłoszenie (...)
no padaka, jak jeszcze raz zadzwoni, to chyba umrę ze śmiechu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziTo teraz masz w ofercie wyłącznie kredyty bez dojazdu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziA babka miała dobre intencje i chciała za Twoim pośrednictwem wziąć drobny milion kredytu
Comment
-
-
Ogłoszenie z gazeta.ie.
"PILNE SZUKAM KREGLAZA Co. Meath obojetne xxx
prywatne
PILNIE SZUKAM KREGLAZA NAJLEPIEJ POLAKA LUB ROSJANINA PROSZE PILNIE O KONTAKT.MOJ nr.873148356 moge dojechac"
Przypiliło gościa ? chce se pograć i pogadać.
Comment
-
-
Mam dzisiaj seksualny stosunek do pracy. Wczoraj też miałam. I przedwczoraj. A jutro piątek...piąteczek...piątunio, więc moja seksowność będzie zrozumiałaMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziMam dzisiaj seksualny stosunek do pracy. Wczoraj też miałam. I przedwczoraj. A jutro piątek...piąteczek...piątunio, więc moja seksowność będzie zrozumiała- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
A tam norma...a tam dewiacja....to spijanie przeze mnie śmietanki: tak się napracowałam w zeszłym tygodniu, że w tym mogę seksićMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment