Za "seksualny stosunek do pracy" takiemu jednemu właśnie odebrali immunitet
Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziZa "seksualny stosunek do pracy" takiemu jednemu właśnie odebrali immunitetMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech Wyświetlenie odpowiedziOgłoszenie z gazeta.ie.
"PILNE SZUKAM KREGLAZA Co. Meath obojetne xxx
prywatne
PILNIE SZUKAM KREGLAZA NAJLEPIEJ POLAKA LUB ROSJANINA PROSZE PILNIE O KONTAKT.MOJ nr.873148356 moge dojechac"
Przypiliło gościa ? chce se pograć i pogadać.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziPierwsze słowa pani MM na rozpoczęcie festiwalu w Sopocie : "Absolutne dobry wieczór"
Jackson co Ty oglądasz, idź chłopie na piwo.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziTo nie idiotyzm - pewnie wieczór był sponsorowany przez markę Absolut
Jackson co Ty oglądasz, idź chłopie na piwo.MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJa to usłyszałem niechcący- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedzi"Niechcący, to można dziewke ze czworaków zbrzuchacić"MM961
Comment
-
-
z racji czynienia przelewu zagranicznego z mBanku (oczywiście coś popieprzyłem) dokonałem akcji wyszukiwawczej w tamtejszym systemie szukajkowym. byłem niewybredny - wstukałem "dupa" i pyknąłem szukaj. otrzymałem coś takiego:
Nie znaleziono nic ze słowami '(dupa lub dupie lub dupę lub dupą lub dupom lub dupami lub dupach lub dupie lub dupę lub dupą lub dupom lub dupami lub dupach)' Spróbuj jeszcz raz.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
mój koleżka namiętnie stosował hasło "dupa" we wszelakich odmianach i okolicznościach. w związku z tym zastosował se je kiedyś w okolicznościach komputerowych, systemowych jakichś tam, na swoje potrzeby, lecz u poważnego klienta. i się nagle okazało, że coś się pochrzaniło, i klient musi wpisać hasło, żeby se coś tam odblokować, i dzwoni do owegoż koleżki z zapytaniem o hasło. ach. koleżka się wije w odpowiedziach pokrętnych, że niby zrobi mu to sam, za jakiś czas, przyjedzie, naprawi i w ogóle. aleć jakoś to było, że sytuejszyn pilna bezgranicznie, no i w końcu jednak hasło musiał mu zdradzić.
co zrobił jakże subtelnie:
- proszę wpisać "de", "u, "pe", "a".**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel Wyświetlenie odpowiedziW karcie dań jednego z wrocławskich lokali w dziale "Polskie jadło" znajduje się pozycja "placek po węgiersku"
Comment
-
Comment