Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Wyświetlenie odpowiedzi
Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysia Wyświetlenie odpowiedziAdam, przecież kobieta nie przyjdzie badać wody do samotnego meżczyzny!
Jak Ty to sobie byś wyobraził? Oni w tych badaniach to maja jakies procedury.. chyba..
To jest tak jak z promocjami które przynajmniej raz w miesiacu odbywają się w pobliskiej restauracji - też najpierw zapraszają, a potem wpuszczają tylko z sparowanych
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziA skąd wiadomo, że nie jesteś morderca i gwałciciel?Last edited by adam16; 2008-02-03, 18:26.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziA skąd ja mam wiedzieć, że mi gwałcicielki albo morderczyni nie przyślą
Comment
-
-
Ostatnim zasłyszanym idiotyzmem z którym walczę non stop jest posądzanie mnie, moich znajomych itp. o pijactwo przez płeć piękną. Otóż 3/4 kobiet z mojego otoczenia twierdzi iż pijąc przykładowo jedno piwo dziennie to istne pijactwo prowadzące do uzależnienia. Połowa twierdzi iż rozumie że dwa bądź trzy razy w tygodniu można sięgnąć po kilka piwek ale nie codziennie i one na bank nie pozwoliłyby na to swojemu facetowi. 1/4 wogóle nie toleruje alkoholu więc dla nich sięgnięcie po kieliszek wina to najgorsze pijactwo.
Dla mnie pijactwem byłoby gdybym codziennie pił po kilka piw upijając się w trupa. Po drugie lepiej pic jedno piwo dziennie jak ma się na to ochotę niż dwa, trzy razy w tygodniu po pięć. Po trzecie jakby jakaś kobieta zakazała mi pić piwa (co jest niedopuszczalne) to i tak gdybym chciał to bym się napił. No ale i tak jestem pijakiem.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Zajka, to powszechny problem. Ty jesteś facetem, a wyobraź sobie, jaką mam opinię ja, jako kobieta
W każdym razie - jak będziesz chciał się poważnie zaangażować uczuciowo, to już wiesz, o co masz pytać potencjalną kandydatkę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziZajka, to powszechny problem. Ty jesteś facetem, a wyobraź sobie, jaką mam opinię ja, jako kobieta
W każdym razie - jak będziesz chciał się poważnie zaangażować uczuciowo, to już wiesz, o co masz pytać potencjalną kandydatkęBrowar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Ostatnio moja żona, która z zapałem godnym lepszej sprawy krzewi oświatę wśród małoletnich, przyniosła z pracy taką oto historię. Otóż poprosiła swoich uczniów ( 3 klasa podstawówki ) , aby na akademię z okazji dnia kobiet założyli białe koszule i jakieś granatowe swetry, albo marynarki, jeśli któryś ma. Jeden z uczniów pyta:
- A garnitur od komunii może być?
-Może
Na to drugi:
- A alba?Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Właśnie padłam...w związku z dłuuugim weekendem, wychodzimy dzisiaj z pracy wczesniej. Właśnie rzuciłam hasło:"Wychodzimy?" i dostałam odpowiedź:"Nie, musimy poczekać. Ambasada mi się buduje". Mam nadzieję, ze to nie Travian....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziPS. Polskie znaki zaginely.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech Wyświetlenie odpowiedziInteresuje mnie, kto zajmuje sie redagowaniem takich n. p. wiadomości sportowych na Wirtualnej Polsce.
Oststnio mozn sie dowiedzieć, iz Leszek Blanik zdobył złoty medal w... skoku przez stół.Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát
Comment
-
-
Może nie w pracy ale ...
Kolega odbierał samochód od lakiernika. Zlecił mu przy tym aby coś tam jeszcze pomontował. lakiernik mówi OK ale jakieś piwko się należy. A, że był wcześniej u EDIego, dał mu butle 3l. Lakiernik polał sobie i żonie w szklankę, którą to żonę zawołał, mówiąc -patrz jakie piwo.
Po jakieś chwili, dobiegł głos żony.
-Kaziu nie pij tego piwa, ono jest niedobre, potrujemy się, wylej to.
Kolega się zagotowałLast edited by jacer; 2008-08-19, 20:22.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment