Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jacer
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2006.03
    • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedzi
    No i niestety okazało się, że jak się mieszka samemu to nie można poznać jakości tej mojej wody.
    A skąd wiadomo, że nie jesteś morderca i gwałciciel?
    Milicki Browar Rynkowy
    Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
    "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
    "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
    No Hops, no Glory :)

Comment

• adam16
      • 2001.02
      • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysia Wyświetlenie odpowiedzi
      Adam, przecież kobieta nie przyjdzie badać wody do samotnego meżczyzny!
      Jak Ty to sobie byś wyobraził? Oni w tych badaniach to maja jakies procedury.. chyba..
      No przecież to nie ta co dzwoni przychodzi. Mogliby i faceta podesłać

To jest tak jak z promocjami które przynajmniej raz w miesiacu odbywają się w pobliskiej restauracji - też najpierw zapraszają, a potem wpuszczają tylko z sparowanych

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
      A skąd wiadomo, że nie jesteś morderca i gwałciciel?
      A skąd ja mam wiedzieć, że mi gwałcicielki albo morderczyni nie przyślą
      Last edited by adam16; 2008-02-03, 18:26.
      Browar Hajduki.
      adam16@browar.biz
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• angasc
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2006.04
        • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedzi
        A skąd ja mam wiedzieć, że mi gwałcicielki albo morderczyni nie przyślą
        Być może się mylę, ale wydaje mi się że za młodą i ładną gwałcicielkę to byś pretensji do nich nie miał.......

Comment

• zAjkA
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.12
          • 1089

Ostatnim zasłyszanym idiotyzmem z którym walczę non stop jest posądzanie mnie, moich znajomych itp. o pijactwo przez płeć piękną. Otóż 3/4 kobiet z mojego otoczenia twierdzi iż pijąc przykładowo jedno piwo dziennie to istne pijactwo prowadzące do uzależnienia. Połowa twierdzi iż rozumie że dwa bądź trzy razy w tygodniu można sięgnąć po kilka piwek ale nie codziennie i one na bank nie pozwoliłyby na to swojemu facetowi. 1/4 wogóle nie toleruje alkoholu więc dla nich sięgnięcie po kieliszek wina to najgorsze pijactwo.
          Dla mnie pijactwem byłoby gdybym codziennie pił po kilka piw upijając się w trupa. Po drugie lepiej pic jedno piwo dziennie jak ma się na to ochotę niż dwa, trzy razy w tygodniu po pięć. Po trzecie jakby jakaś kobieta zakazała mi pić piwa (co jest niedopuszczalne) to i tak gdybym chciał to bym się napił. No ale i tak jestem pijakiem.
          Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu

Comment

• Marusia
            Marszałek Browarów Rzemieślniczych
            🍼🍼
            • 2001.02
            • 20221

Zajka, to powszechny problem. Ty jesteś facetem, a wyobraź sobie, jaką mam opinię ja, jako kobieta

W każdym razie - jak będziesz chciał się poważnie zaangażować uczuciowo, to już wiesz, o co masz pytać potencjalną kandydatkę
            www.warsztatpiwowarski.pl
            www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• zAjkA
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.12
              • 1089

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
              Zajka, to powszechny problem. Ty jesteś facetem, a wyobraź sobie, jaką mam opinię ja, jako kobieta

W każdym razie - jak będziesz chciał się poważnie zaangażować uczuciowo, to już wiesz, o co masz pytać potencjalną kandydatkę
              Akurat tak się składa że zawszę bronię się twoim przykładem a potencjalną kandydatkę ostatnio spławiłem bo robiła ze mnie pijaka
              Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu

Comment

• StaryKocur
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2002.01
                • 1521

Zajka, jakby co, to pamiętaj: Miłośc jest światłem życia, małżeństwo - rachunkiem za światło.
                Piwo pite z umiarem
                nie szkodzi w żadnych ilościach.

Comment

• StaryKocur
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2002.01
                  • 1521

Ostatnio moja żona, która z zapałem godnym lepszej sprawy krzewi oświatę wśród małoletnich, przyniosła z pracy taką oto historię. Otóż poprosiła swoich uczniów ( 3 klasa podstawówki ) , aby na akademię z okazji dnia kobiet założyli białe koszule i jakieś granatowe swetry, albo marynarki, jeśli któryś ma. Jeden z uczniów pyta:
                  - A garnitur od komunii może być?
                  -Może
                  Na to drugi:
                  - A alba?
                  Piwo pite z umiarem
                  nie szkodzi w żadnych ilościach.

Comment

• kangurpl
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.03
                    • 2660

Jeżeli czarna to TAK
                    Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
                    "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• grzech
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2001.04
                      • 4592

Interesuje mnie, kto zajmuje sie redagowaniem takich n. p. wiadomości sportowych na Wirtualnej Polsce.
                      Oststnio mozn sie dowiedzieć, iz Leszek Blanik zdobył złoty medal w... skoku przez stół.

Comment

• kot_z_cheshire
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2005.11
                        • 2201

Właśnie padłam...w związku z dłuuugim weekendem, wychodzimy dzisiaj z pracy wczesniej. Właśnie rzuciłam hasło:"Wychodzimy?" i dostałam odpowiedź:"Nie, musimy poczekać. Ambasada mi się buduje". Mam nadzieję, ze to nie Travian....
                        Młode koty mają adhd, niestety.
                        Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
                        Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
                        Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• arcy
                          • 2002.07
                          • 7538

Kocie, w zwiazku z dlugim weekendem wychodzisz z pracy wczesniej w PONIEDZIALEK

PS. Polskie znaki zaginely.

Comment

• garfunkel
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2005.04
                            • 1068

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
                            PS. Polskie znaki zaginely.
                            Zaginely, bo one są takie male...

Comment

• Gopher
                              Porucznik Browarny Tester
                              • 2007.10
                              • 450

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech Wyświetlenie odpowiedzi
                              Interesuje mnie, kto zajmuje sie redagowaniem takich n. p. wiadomości sportowych na Wirtualnej Polsce.
                              Oststnio mozn sie dowiedzieć, iz Leszek Blanik zdobył złoty medal w... skoku przez stół.
                              Ale on zdobył medal właśnie w skoku przez ... stół tak obecnie nazywa się ten przyrząd gimnastyczny.
                              Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát

Comment

• jacer
                                • 2006.03
                                • 9875

Może nie w pracy ale ...

Kolega odbierał samochód od lakiernika. Zlecił mu przy tym aby coś tam jeszcze pomontował. lakiernik mówi OK ale jakieś piwko się należy. A, że był wcześniej u EDIego, dał mu butle 3l. Lakiernik polał sobie i żonie w szklankę, którą to żonę zawołał, mówiąc -patrz jakie piwo.

Po jakieś chwili, dobiegł głos żony.
                                -Kaziu nie pij tego piwa, ono jest niedobre, potrujemy się, wylej to.

Kolega się zagotował
                                Last edited by jacer; 2008-08-19, 20:22.
                                Milicki Browar Rynkowy
                                Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
                                "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
                                "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
                                No Hops, no Glory :)

Comment

Przetwarzanie...
                                X