Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Wyświetlenie odpowiedzi
Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74 Wyświetlenie odpowiedziMożna też usłyszeć w biurze podróży, że ktoś chce skorzystać z oferty "Last minet"Pijast Piwodziej :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maleństwo Wyświetlenie odpowiedziMój były kierownik mówił "wąższe", "zwążenie". A kolega jak coś liczy to mówi "rast" zamiast "raz".Hehe!Pijast Piwodziej :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziNam UPC zafundował na jednym z kanałów TV Silesia, po jakiego grzyba mnie Paprykarzowi śląska TV, dlatego,że ich siedziba jest w Katowicach?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziJa osobiście tego nie usłyszałem tylko gdzieś w humorze zeszytów przeczytałem odzywkę nauczyciela do ucznia:
Wstań i zobacz jak siedzisz
Inne przykłady (odszukałem w szufladzie kawałek zeszytu, na którym mam wiele sloganów naszej nauczycielki fizyki - nie była ani Einsteinem, ani retorem, ale miała dobre serduszko;dowody poniżej):
- zawsze parabola nigdy nie jest wykresem
- włączę stoper i będę go cały czas włączać
- zapytaj mamę
- ja z wami nie dojdę
- nie będziesz umiał zadania z tego tytułu zrobić bo nie wiesz
- przestańcie tutaj relacjonować
- może bardziej nie idealnie to wyszło
- zapiszcie to czego nie wiecie
- w rzucie do góry leci do góry
- bo was w toalecie zamknę
- [odpowiedź na pytanie: " dlaczego nie małe r" - pewnie chodziło o promień] duże napisałam, żeby tak dumnie zabrzmiało
- tak mówicie, jakby nikt was nie chciał słuchać w domu
- słuchajcie, naprawdę: ja mówię co ja piszę
- bzdurne zdanie dyktuję...
i najlepsze:
- nie krzycz głośno; ja nie uważam, że powinieneś nic nie mówić bo tutaj jest dużo problemów, ja już nie mówię o problemach dnia codziennego...
- nie waż się więcej robić tego inaczej niż ja mam
- myślisz, że ja cię podejrzewam, że ty umiesz... [dla mnie to jest hit]Pijast Piwodziej :D
Comment
-
-
Może to nie do końca tu pasuje (nie jest to idiotyzm "zasłyszany", lecz raczej "odczuwany" ), ale szlag mnie trafia i muszę o tym napisać: moja droga z pracy do domu liczy 21 km. Po drodze przejeżdżam przez... 39 (słownie: trzydzieści dziewięć) tzw. śpiących policjantów. Aaaaa!!!
Comment
-
-
Hehe, też ostatnio liczyłem Od skrętu w Magdalence do domu Adeli przejeżdżam przez 15 progów zwalniających. Już nawet nie mam siły się denerwować na to.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Comment
-
-
Kupcie sobie poduszkowce i będzie po problemieMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziMoże to nie do końca tu pasuje (nie jest to idiotyzm "zasłyszany", lecz raczej "odczuwany" ), ale szlag mnie trafia i muszę o tym napisać: moja droga z pracy do domu liczy 21 km. Po drodze przejeżdżam przez... 39 (słownie: trzydzieści dziewięć) tzw. śpiących policjantów. Aaaaa!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziKupcie sobie poduszkowce i będzie po problemie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krasnal45 Wyświetlenie odpowiedziA może po prostu rower...zdrowiej, taniej, SZYBCIEJ i można sobie poskakać
Comment
-
Comment