Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziE tam, przesadzasz, człowiekowi zabrakło dystansu i nie zauważył że masz Big Bena
Kolejny idiotyzm (tym razem mój) - dawniej myliłem SAB Millera z producentem wozów SAAB - em...
Ale to było dawno temu i nie prawda...Pijast Piwodziej :D
Comment
-
-
I tak dobrze, że nie z niegdysiejszym premierem...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Dzisiejsza seria nagłówków sportowych wp (7 z 9):
Legenda Arsenalu wzięła się za pechowy talent z Polski
Polski gwiazdor domaga się 30 mln. Albo odejdzie
Chłopak roku "Bravo" stroni od seksu, chce pokonać Polskę
MŚ: buńczuczna gwiazda Niemiec, Polacy mają problemy
Kat Polaków oszalał i pobił rywala! Ułatwił nam życie?
Jedyny Polak, który odmówił Juventusowi. Włosi zachwyceni
Łukasz Podolski zafascynowamy znakomitym Polakiem
Comment
-
-
W pewnej wielkiej firmie po aktualizacji oprogramowania okazało się że pojawiły się problemy. Jeden z nich polega na braku możliwości wprowadzenia zamówień na jedną z usług. Dział odpowiedzilany za usunięcie tych błędów przysłał instrukcję gdzie jest podany sposób postępowania - cytuję:
"Sposób postępowania: Wstrzymanie wprowadzania zamówień (przypominam, że jest to niemożliwe) do czasu nadania roli."
Tu się sprawdzi powiedzenie: Rzeczy niemożliwe robimy od ręki, cuda w terminie do trzech dniLast edited by adam16; 2009-02-04, 18:49.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Tak trochę przed łikendem:
Niedawno zgłosiłem awarię kanalizacji. Panowie zgłoszenie przyjęli, przyjechali, naprawili.
Po kilku godzinach odebrałem od nich telefon z (delikatnie pisząc) połajanką.
Usłyszałem zdanie oburzonego fachowca: "Panie, to nie jest śmietnik, to jest KANALIZACJA!!!".
Generalnie rozumiem, o co mu chodziło, ale w tym kontekście mnie nieco rozbawił...
Comment
-
-
Ja właśnie dzisiaj doświadczyłem spychologii stosowanej. Teoretycznie powinienem się jutro bronić. Dlaczego teoretycznie? Mianowicie, ani dziekanat mojego wydziału ani kierownik specjalizacji ustalająca terminarz obron nie skontaktowali się w sprawie terminu z moim promotorem. Nie muszę chyba nadmieniać, że to jest ich psi obowiązek. Dzięki czemu zostałem uświadczony tym cymesem:
"Ale wie pan, jak nie będzie recenzji promotora to obrona nie może się odbyć".
K%$^@ !!!Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Dawno czegoś tak głupiego nie czytałem, zwłaszcza ostatni akapit zasługuje na nagrodę specjalną: http://znam.to/recenzje/3111/Carlsberg
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziDawno czegoś tak głupiego nie czytałem, zwłaszcza ostatni akapit zasługuje na nagrodę specjalną: http://znam.to/recenzje/3111/CarlsbergŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziDawno czegoś tak głupiego nie czytałem, zwłaszcza ostatni akapit zasługuje na nagrodę specjalną: http://znam.to/recenzje/3111/Carlsberg
sugeruje, że pisał to jakiś marketingowiec. Normalny człowiek nie używa takich zwrotów.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziZwrot "przewartościowałem swoje podejście do marek rdzennie polskich"
sugeruje, że pisał to jakiś marketingowiec. Normalny człowiek nie używa takich zwrotów.
Comment
-
Comment