Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
Wyświetlenie odpowiedzi
Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
Dostałem dziś mail reklamowy:
Istotą utility computing jest model, polegający na skalowalnej usłudze dzierżawy zasobów na gwarantowanym poziomie, przy użyciu zestandaryzowanych procesów i technologii, często w parze z wirtualizacją zasobów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziDostałem dziś mail reklamowy:
Istotą utility computing jest model, polegający na skalowalnej usłudze dzierżawy zasobów na gwarantowanym poziomie, przy użyciu zestandaryzowanych procesów i technologii, często w parze z wirtualizacją zasobów.
Comment
-
-
Jasne jak drut! Chodzi o to, zeby te Zasoby wirtualnie połaczone w pary standardowo upchnąć kolanem gwarantując obniżenie kosztów dzierżawy dzięki mniejszej zajmowanej powierzchni magazynowej...Pijme pivo dokud žijem, po smrti se nenapijem!
бухло победит зло!
Comment
-
-
Ani trochę mi nie żal dzielnych niemieckich żołnierzy, dekujących się w Afganistanie, ale niedawno trafiłem na ciekawostkę: otóż zamontowano im na terenie bazy... ...fotoradar! Ordnung muss sein!!!
Dla niedowiarków link: http://www.autobild.de/artikel/blitz...an_983027.html
Comment
-
-
Zupełnie inny wątek. Życiowy bardzo. Zamieszczam w idiotyzmach, no bo gdzież indziej?
Mam koleżankę, którą zdradził mąż - nie, że się zakochał i chciał być z kimś innym -ale tak jednorazowo (bo ja wiem, jak to "mężczyźni" sobie tłumaczą?), ona wyrzuciła go z domu. I ten delikwent oświadcza, wspinając się naszym zdaniem na wyżyny idiotyzmu, że mimo to, ( to wyrzucenie) on jej wybaczy i on do niej wróci. No, skołowało mnie to. To tak można? Normalnie szczyty bezczelnego wręcz idiotyzmu.
Comment
-
Comment