Tak wyszło Szybko kazali przerobić profil na tatę, no ale od ponad roku mogę tu byc oficjalnie
Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
Polityka prorodzinna Szczecin Polska
"Żłobki Miejskie” przygotowały 368 miejsc, ale wpłynęły aż 823 podania o przyjęcie. Około 80 podań nie spełniało kryteriów przyjęcia do żłobków. Ostatecznie udało się przyjąć 394 dzieci.
Znajoma Mojej Ukochanej Kobiety chciała pójść do pracy(leżały razem na porodówce) i Jej dziecko nie dostało się do publicznego przedszkola, a finansowo cieńko pieją , co dalej...Ech.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Panowie fanatycy kapitalizmu w jego skrajnej wersji od 89 roku likwidowali przedszkola i żłobki jako komunistyczny wymysł i zgodnie z ich fanatyzmem, że państwo nie powinno obywatelowi zapewniać niczego. Mamy teraz efekty.
W Warszawie są też (zresztą jak w każdym mieście) przez te likwidacje w imię chorej ideologii cięcia wszystkich kosztów prospołecznych ogromne problemy ze żłobkami i przedszkolami. A na prywatne mało kogo stać w kraju niskich kosztów pracy czyli głodowych pensji."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Zythum, koszt utrzymania jednego dziecka w przedszkolu jest wielokrotnie wyższy niż utrzymanie takiego dziecka w domu. Próbowałeś to kiedyś liczyć? Dlaczego pół miliona mieszkańców Szczecina ma dopłacać jednemu tysiącowi do jakiegoś dziecka w przedszkolu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziZythum, koszt utrzymania jednego dziecka w przedszkolu jest wielokrotnie wyższy niż utrzymanie takiego dziecka w domu. Próbowałeś to kiedyś liczyć? Dlaczego pół miliona mieszkańców Szczecina ma dopłacać jednemu tysiącowi do jakiegoś dziecka w przedszkolu?
Może u Was są super zarobki i jest luzik.My wolimy dać teraz te 700 -800 złotych na przedszkole, ale Westa ma pracę i trochę zostanie pieniążków jeszcze w kieszeni i można dziecku zapewnić sporo atrakcji.
Polityka PIS-prorodzinna , Kobiety rodzić i siedzieć w domu .Last edited by Pogoniarz; 2010-06-15, 11:35.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ku... mać, a czy jest jakiś przykaz robić dzieci??
Czy kupujesz wielką chatę jak Cię na nią nie stać? Bierzesz świadomie wielki kredyt, gdy wiesz że odsetki puszczą Cię z torbami?
Dziecko to ogromny koszt zarówno materialny, jak i psychiczny i NAJPIERW spraw, żebyś mógł je utrzymać i przez to przejść, a dopiero PÓŹNIEJ zabieraj się za zabawy pod kołdrą. Ja nie mam ochoty dopłacać do niczyich chęci posiadania potomstwa.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
VanPurRz
To twoje ukochane państwo nie chce zezwalać zakładanie mini przedszkoli. Chętni są, procedury założenia przedszkola dla 10 dzieci, nie do przejścia.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziKu... mać, a czy jest jakiś przykaz robić dzieci??
Czy kupujesz wielką chatę jak Cię na nią nie stać? Bierzesz świadomie wielki kredyt, gdy wiesz że odsetki puszczą Cię z torbami?
Dziecko to ogromny koszt zarówno materialny, jak i psychiczny i NAJPIERW spraw, żebyś mógł je utrzymać i przez to przejść, a dopiero PÓŹNIEJ zabieraj się za zabawy pod kołdrą. Ja nie mam ochoty dopłacać do niczyich chęci posiadania potomstwa.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Podsłuchana rozmowa dwóch "biznesmenów":
"Biznesmen A: - a wiesz k... co teraz jest najlepszym interesem
Biznesmen B: - ???
BA- otworzyć mały browar
BB- co ty pier...?
BA- no k... kumpel był u gościa co otworzył browar. 80% daje unia
BB- co Ty??
BA- no na rozwój rynku regionalnego. Potrzeba miliona... Sprzedaje kawalerkę i mam 200. Do tego Unia i jest bańka (przyp.aut. milion złotych). Bez problemy stawiamy browar. I wiesz co. Unia daje 80% na surowce: no wiesz chmiel i inne k...
BB- Ty dobre
BA- Trzymamy interes dwa lata, bo tyle chce Unia. Zarabiamy na piwie, a potem puszczamy interes za 700. Czysta sprawa"
A Wy siedzicie z założonymi rękami i narzekacie!!!Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziA Wy siedzicie z założonymi rękami i narzekacie!!!Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
W czasach technium, mieliśmy troszkę zakręconą Panią polonistkę (P) która żyła w trochę innym wymiarze, pytając się uczniów raz po raz o rzeczy oczywiste.
Kiedyś na lekcji wypełniajac jakiś formularz:
P - jaki dzisiaj mamy dzień ?
U - czwartek, proszeę Pani,
P - to co jutro będzie ?
U - piątek.....
P - eeeee niemożliwe
Comment
-
-
Cytaciki. Urządzałem w weekend imprezę firmową i zamówiłem Noteckie. Komentarze niektórych - 'czemu firma zamówiła tak tanie piwo, wiochę zrobili że nie zamówili Żywca czyli dobrego, ekskluzywnego piwa, widać że firma gorzej przędzie'. 'Ja znam się się na piwie i wiem że Żywiec jest jednym z najlepszych piw świata, szanowanym.' "Tak co prawda nie to co Carlsberg, ale zacne". Nie komentowałem, odszedłem. Plebs czyli ci 'nie wyrobieni' cieszyli się z Noteckiego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziNie komentowałem, odszedłem.5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziPopełniłeś błąd! Wystarczyłoby kilka zdań i mógłbyś zmniejszyć im poziom samouwielbienia.
Comment
-
-
zwolnićMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
Comment