Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Wyświetlenie odpowiedzi
Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziNie pomyślałem, a na rozmowie kwalifikacyjnej przy zatrudnianiu nowych, wtacać pytanie o piwo
Pytanie o piwo może więc też mieć sens - zwłaszcza, że o ile dobrze pamiętam to z ostatniego naboru najszybciej musieliśmy pożegnać tego który od picia piwa odcinał się zupełnie.Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Jeżeli potrafią pytać się o znak zodiaku to dlaczego nie o piwo?
zamontuj sobie przycisk za biurkiem, przed biurkiem zapadnię i jak odpowie "Tyskie", to wiesz co masz nacisnącMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat Wyświetlenie odpowiedziJa raz na koniec sprawdzania umiejętności wtrąciłem "ale Eski ani Planeta FM to my tu nie słuchamy" co spotkało się z pełną akceptacją. Wieczorem długo się zastanawiałem czy nie podsunąłem szefowi kompletnej łamagi ale słuchającej Iron Maiden ;-) Na szczęście okazało się, że koleś był trafiony idealnie a mimo, że przeniósł się do pracy gdzie indziej to nadal się spotykamy wybierając miejsca z dobrym piwkiem
Pytanie o piwo może więc też mieć sens - zwłaszcza, że o ile dobrze pamiętam to z ostatniego naboru najszybciej musieliśmy pożegnać tego który od picia piwa odcinał się zupełnie.
Comment
-
-
Pewien oferent w internecie pisze:
Nasze przewagi w porównaniu ze zwykłymi formami handlu są oczywiste:
* nieobecność geograficznego przywiązywania do ciapek handlowych .
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Podobnoż w Warszawie nastała moda, aby na budowę domu zapraszać projektanta wnętrz wraz z psychologiem. Po co? Nie wiem. Wiem, że ten świat jest chory.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Najlepiej żeby projektant zwał się Feng a psycholog - Shui.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie jesteś na czasie. To już nie modne. Teraz kamery się zakłada aby zobaczyć jakie delikwent wykonuje ruchy np. w kuchnii i pod to zaprojektować mebleMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Teraz, to się, Panowie, zaprasza do domu psychologa zwierzęcego i załatwia pluszakowi albo innemu Bogu ducha winnemu stworzeniu sesje terapeutyczne.
W ten sposób moja koleżanka dowiedziała się, że jej wąż Wiktor (nie "mąż" lecz "wąż", przez "W" ) ma melancholijne usposobienie...
Comment
-
-
Był gdzieś temat o polskiej paranoi z oddawaniem butekek, ale jakoś nie mogę znaleźć. Historia nada się i tu.
Otóż poszedłem ja sobie w sobotę do sklepu z bączkami po Gniewoszach. W sklepie wrzuciłem do koszyka m.in. bączki z Łomżą zwykłą i niepasteryzowaną, podchodzę do kasy, wystawiam puste butelki, a gość mówi, że nie ma takiego piwa i nie przyjmie. Klaruję mu, że opakowanie jest to samo i browar się ucieszy, a on, że nie, że mu nie przyjmą. Byłem dość wytrwały, aż do chwili, gdy gość orzekł, że Łomża zwykła jest kaucjowana, a niepasteryzowana bezzwrotna.
Tego sztychu nie zdołałem sparować. Kupiłem piwo i znacząc drogę krwią, wróciłem do domu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziBył gdzieś temat o polskiej paranoi z oddawaniem butekek, ale jakoś nie mogę znaleźć. Historia nada się i tu.
Otóż poszedłem ja sobie w sobotę do sklepu z bączkami po Gniewoszach. W sklepie wrzuciłem do koszyka m.in. bączki z Łomżą zwykłą i niepasteryzowaną, podchodzę do kasy, wystawiam puste butelki, a gość mówi, że nie ma takiego piwa i nie przyjmie. Klaruję mu, że opakowanie jest to samo i browar się ucieszy, a on, że nie, że mu nie przyjmą. Byłem dość wytrwały, aż do chwili, gdy gość orzekł, że Łomża zwykła jest kaucjowana, a niepasteryzowana bezzwrotna.
Tego sztychu nie zdołałem sparować. Kupiłem piwo i znacząc drogę krwią, wróciłem do domu."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment