Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Wczoraj w milickiej Famie pewien komornik powiedział, że sprzedawanie Kangura z Widawy po 7,50zł to głupota, bo się nabija kabzę prywaciarzowi. On nie kupi takiego piwa, bo za dwa ma trzy Żywce. W domyśle: kupowanie Żywca to nie jest nabijanie kabzy prywaciarzowi.
Strzeżcie się komornikówMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika imap31 Wyświetlenie odpowiedziKilka minut temu przyszła do mnie do apteki pacjentka:
- poproszę test przeciwciążowyLast edited by iron; 2012-10-18, 11:52.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziPacjentka, to może przyjść do lekarza, do Ciebie do apteki przyszła klientka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gaz4 Wyświetlenie odpowiedziKlienci to są w sklepie, a Apteka to miejsce gdzie nie tylko kupuje się leki ale można również otrzymać pomoc tzw"opiekę farmaceutyczną", choć wielu traktuje farmaceutów tylko i wyłącznie jako sprzedawców.
Nie sprowadzajmy farmaceuty do roli zwykłego sprzedawcy, pragnącym poznać różnice polecam zapytać o pomoc w doborze tabletek p/bólowych w aptece i na stacji benzynowej.Jedno piwo jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziło
Comment
-
-
Jakiś dziennikarz onetu dał dziś koncert, który trudno będzie pobić:
Środowy mecz, w którym Celtic Galsgow pokonał Barcelonę 2:1, przyniósł fanom "Katalończyków" wiele emocji... Kibice nie mogli uwierzyć w ten wynik!
Chyba najbardziej zasmucony porażką swojego ulubionego zespołu był Rob Steward. Artysta popłakał się po tym, jak usłyszał ostatni gwizdek sędziego.
I pod spodem link do filmiku na youtube, zatytułowanego "tears of joy", czyli "łzy radości", w którym Rod Stewart, znany ze swojej miłości do Celticu, płacze ze szczęścia.
Comment
-
-
A u mnie w pracy ostatnio kolega powiedział, że "pierdoli piwa z jęczmienia" i pije tylko te zrobione z chmieluwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziCiekawe co będzie jak samochód już rozwiną, ale wcześniej ktoś asfalt zwinie
Krakałeś,krakałeś i .......
Gigantyczna fuszerka na zlecenie olkuskich wodociągów. Miało być innowacyjne, a wyszła kompromitacja na gwoździach. Oczywiście za publiczne pieni
A to Polska właśniepiwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Co prawda nie wpracy, tylko w szkole, ale za to jakie ...
Student Politechniki Lubelskiej prosi "Gazetę" o interwencję. Powód? Traumatyczna dla niego obrona: "Nie dość, że trzeba opowiedzieć o pracy dyplomowej, to jest się dodatkowo o nią szczegółowo dopytywanym"
Comment
-
-
Czasem wydaje mi się, że redaktorzy wyborczej sami piszą do siebie te listy.
Inna sprawa, że pamiętam, iż i u nas były takie kuriozalne sytuacje, gdy np. mama jednego ze studentów przychodziła prosić wykładowcę, żeby cofnął mu dwóję za oblany egzamin.
Comment
-
-
Nie no, jednak student się czegoś nauczył pożytecznego wie, do kogo uderzyć z problememWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziCzasem wydaje mi się, że redaktorzy wyborczej sami piszą do siebie te listy...
Przysyłali ich do mnie na praktyki zawodowe. Oczywiście goniłem to towarzystwo w cholerę, bo sam program praktyk był z sufitu (np. mieli zorganizować w ciągu dwóh tygodni międzynarodowy turniej piłkarski dla młódzieży) i chęć do roboty też nie za duża. Dowiedziałem się np., że:
- płacę, k..., za te studia, k..., to mi się ten dyplom należy, k...
- panie, wpisz mi pan te praktyki, a obiecuję, że nie będę zawracał głowy i dwa tygodnie mnie nie będzie.
- wie pan, ja pracuję i nie mam czasu na a takie bzdury, a wpis musi być. ILe to będzie kosztować?
Comment
-
-
No bez jaj, niejeden taki "student" wydaje mozolnie uciułane oszczędności żeby mu ktoś tą pracę napisał a potem ma się jeszcze może jej nauczyć żeby na jakieś pytania odpowiadać? Skandal!
PS. A swoją drogą to, że niektórzy "redaktorzy" sami do siebie listy piszą, szczególnie w tzw. sezonie ogórkowym to też wydaje się bardziej pewne niż tylko prawdopodobne.
Comment
-
Comment