Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
Wyświetlenie odpowiedzi
Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
-
-
Szczególnie na uczelniach prywatnych często spotykane jest podejście "płacę to wymagam" i takie kwiatki wcale mnie nie dziwią.
Ale żeby nie było to i na państwowych można się z takimi tekstami spotkać. Mimo wszystko uważam jednak, że nieco rzadziej.Last edited by pioterb4; 2013-09-13, 10:51.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyneq Wyświetlenie odpowiedziJa: "Dlaczego obierasz jajko z białka i zjadasz samo żółtko?"
Koleżanka: "Bo jestem na diecie niskobiałkowej"
Równie dobrze pasuje do tematu o dowcipach, które śmieszą tylko nasbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyneq Wyświetlenie odpowiedziJa: "Dlaczego obierasz jajko z białka i zjadasz samo żółtko?"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziA miałem iść spać - jest moc - myślę że śmieszy to głównie ludzi z biologicznym wykształceniem, albo tych co uważali na Biologii w szkole.
Nie mam wykształcenia biologicznego, a na lekcjach biologii w podstawówce często miałem ważniejsze sprawy na głowie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziRównie dobrze pasuje do tematu o dowcipach, które śmieszą tylko nas- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziKolegujesz się z sześciolatką?
Trochę więcej wiary.
Nie mam wykształcenia biologicznego, a na lekcjach biologii w podstawówce często miałem ważniejsze sprawy na głowie.
Moją dziesięcioletnią córkę też to rozśmieszyłoLast edited by iron; 2013-09-14, 11:27.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Tym razem głupoty zasłyszane w telewizji.
"Kropka nad i" w TVN24 - dyskusja między innymi o Annie Grodzkiej i transseksualistach - politycy Pawłowska i Rozenek - teza że to genetyka i chromosomy decydują o płci bez żadnych pomyłek.
Typowe podejście zero jedynkowe, bez zgłębienia tematu - dla nich posiadanie X i Y jest ewidentne - zero pogłębienia tematu - brak wiedzy o aberracjach chromosomowych (zwielokrotnienie zarówno X jak i Y) i ich wpływie na cechy zarówno fizyczne jak i psychiczne.
Ale odwołanie do praw natury było, bo dla nich natura jest nieomylna - jak dla zakonnika Grzegorza Mendla (tego od praw dziedziczenia) który w eksperymentach na groszku wszystkie wyniki nie pasujące do założonej tezy wyrzucał do kosza (w postaci poszczególnych roślin groszku pachnącego)Last edited by iron; 2014-04-08, 23:54.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Gatunkiem małpy to nie jesteśmy, choć jesteśmy blisko spokrewnieni - upraszczając sprawę, ale bez wątpienia jesteśmy ZWIERZĘTAMI - co też trudno niektórym zaakceptowaćbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi...ale bez wątpienia jesteśmy ZWIERZĘTAMI - co też trudno niektórym zaakceptować
Comment
-
-
Mój szef jak był na diecie Kwaśniewskiego ( nie mylić z prezydentem od diety kapuścianej )
to potrafił opierdzielić na 2 śniadanie 4 żółtka i popić to kubkiem zupki z kawałkiem masła.
A chudy jak szczapaZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziGatunkiem małpy to nie jesteśmy, choć jesteśmy blisko spokrewnieni - upraszczając sprawę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tristan_tzara Wyświetlenie odpowiedziJesteśmy, sprawdź sobie systematyke
Ale zgoda - sprawdziłem i ... faktycznie, moja ty małpo wąskonosabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment