Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech
Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzechAle w tej reklamie kierowca nie naciskał hamulca, tylko gaz.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzechAle w tej reklamie kierowca nie naciskał hamulca, tylko gaz.
Comment
-
-
20 dni do emerytury. Kilka podpisów jeszcze do zdobycia na obiegówce. Skierowanie w ręku na komisję lekarską (trochę ona potrwa) i tekst szefa, abym poszedł do kancelarii (dla ułatwienia nie jest to miejsce mojej dotychczasowej pracy) i pozszywał teczki z dokumentami.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba20 dni do emerytury. [...]Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy(Trochę nie na temat...) Odcinasz codziennie po centymetrze?
20 - MAOOOWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba... i tekst szefa, abym poszedł do kancelarii (...) i pozszywał teczki z dokumentami.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Kolega IT dzwoni do serwisu dużej, zagranicznej firmy produkującej sprzęt komputerowy:
- Dzień dobry! Mam kłopoty z pamięcią...
Comment
-
-
Często na samochodach (choć nie tylko) stojących przy drogach widnieje wielki napis "SPRZEDAM".
Zawsze mam ochotę dopisać "SPRZEDAJ"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelTu w budynku czerwony napis na drzwiach "prosimy o oszczędne korzystanie z toalet" Nie wiem, czemu ale zawsze śmiać mi się chce, kiedy to widzę.
Dzisiaj na kursie rozmowa nt. szukania pracy i pracowników i najpierw padło "szukam kobiety wszechstronnie uzdolnionej", a chwilę potem "szukam cyborga" Aż mnie korciło, żeby coś powiedzieć, ale postanowiłam pozostać incognito w dalszym ciągu.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Dzisiaj, Radio Wrocław:
"Dzwoniła pani Magda i poprosiła o piosenkę Joe Satrianiego"
Comment
-
-
Wczoraj TVP1:
- dziękujemy panu Marku Godlewskiemu (kobieta z tv śniadaniowej),
- a to książka o Mrożku, Andrzeju Mrożku, yyy Mrożku.. przepraszam Państwa, mam dziś rano kłopoty z imionami (facet z tej samej tv śniadaniowej) [ktoś tam w studiu jednak ryknął za kamerą "Sławomir Mrożek!"... ].Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment