Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Spoko, zapewniam, Cię, że utwór, o który prosiła pani Magda nie był piosenką Aczkolwiek nie potrafię przytoczyć tytułu.....
Ale w sumie masz rację, zapomniałam o tym śpiewaniu, czy w sumie tekst nie był aż taki strasznie idiotyczny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaSpoko, zapewniam, Cię, że utwór, o który prosiła pani Magda nie był piosenką Aczkolwiek nie potrafię przytoczyć tytułu.....
Ale w sumie masz rację, zapomniałam o tym śpiewaniu, czy w sumie tekst nie był aż taki strasznie idiotyczny
Ale wiem, że ludzie na wszystko mówią "piosenka", nieodróżniając tejże od "utworu" na przykład.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelWczoraj TVP1:
- dziękujemy panu Marku Godlewskiemu (kobieta z tv śniadaniowej),
- a to książka o Mrożku, Andrzeju Mrożku, yyy Mrożku.. przepraszam Państwa, mam dziś rano kłopoty z imionami (facet z tej samej tv śniadaniowej) [ktoś tam w studiu jednak ryknął za kamerą "Sławomir Mrożek!"... ].
Comment
-
-
Dzisiaj usłyszałam, że kiedy kobieta ma grzywkę to wygląda na zadbaną i nowoczesną i że należy nosić grzywki.
Jeśli założyć, że jestem kobietą, to zdecydowanie jestem zapuszczona i staroświecka, ale za to piję piwo czasami.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelDzisiaj usłyszałam, że kiedy kobieta ma grzywkę to wygląda na zadbaną i nowoczesną i że należy nosić grzywki.
Jeśli założyć, że jestem kobietą, to zdecydowanie jestem zapuszczona i staroświecka, ale za to piję piwo czasami.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNie tyle zasłyszane co zauważone wczoraj:
Na drodze jednokierunowej doszło do czołowego zdeżenia dwóch aut. Widok komiczny ale efekt smutny.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonChyba nie.
WIdziałem tylko skutek.
Pod prąd z pewnością jechał samochód z dwoma paniami (a może nawet trzema).
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Najciekawsze jest to, że ja jechałem tą samą drogą kilka minut wcześniej (oczywiście w kierunku zgodnym z przepisami). Owe panie mogły trafić we mnie.
Obyło się bez ofiar (najprawdopodoniej) ale facet jadący prawidłowo do karetki trafił na noszach i pewnie był bardziej poszkodowany od sprawczyni.MM961
4:-)
Comment
-
-
Właśnie sie dowiedziałam w pracy, że dzięki temu, że jem zupki chińskie urodzę kurczaka z trzema głowami. Powiedział mi to bardzo miły Amerykanin. Dodał rownież, że chce przy narodzinach być. Zrobi fotki i sprzeda do "Faktu".
Nie sprzeda fotek mojego kurczaka!!!! sama sprzedam i będe bogata.....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment