Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chNo chyba że Ci zaczną doliczać odsetki karne za te grosze i tak suma zbliży się do 200 zł i wpiszą cię do BIK-u
A po za tym, chyba źle przeczytaleś - to bank wisi Adamowi, a nie odwrotnie
Comment
-
-
A sorry rzeczywiście źle przeczytałem.
Ale właśnie taki odwrotny przypadek miała klientka mojej żony.
( Żona zajmuje się między innymi pośrednictwem kredytowym )
Otóż przy zamykaniu konta okazało się że musi dopłacić ok 60 zł.
Oczywiście to zignorowała .
Po ok roku chciała wziąć kredyt hipoteczny i oto niespodzianka odmówiono jej bo jej status w biku jest stracony ( zaległości ponad 90 dni ).
Oczywiście wszystko dobrze się skończyło ale musiała poczekać z kredytem ok 1 miesiąca.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chOtóż przy zamykaniu konta okazało się że musi dopłacić ok 60 zł.
Oczywiście to zignorowała .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNie wiem, co dla Ciebie jest w tym oczywistego, bo dla mnie to oczywista głupota.
A piszę "oczywiście" gdyż mając do czynienia ( z opowieści żony ) z jej klientami to wydaje mi się to regułą , że jeśli człowiek ma do wyboru dwa wyjścia to wybiera to gorsze.
Tak samo jak tzw oszczędności - zaoszczędzę grosze stracę parę złoty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizzPogoniarz - jeśli do koperty dołączają Ci ulotki z promocjami i superokazjami, to masz odpowiedź, dlaczego wysyłają puste zestawienia transakcji . Ja mam tak z GE Money.
Adam16 - też tak mam, tyle że na 4 grosze. I bez ulotek.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Gdyby to był dla nich taki duży koszt, juz dawno by do usprawnili. Oni potrafią liczyć. Swoje koszty w szczególności. Jakby tego nie potrafili, nie byliby światowym potentatem.
Mnie dużo bardziej niż takie głupawe listy z banków (np. oferta lokat dla kogoś, kto ma saldo ostro na minusie ) wkurzają notoryczne śmieci z supermarketów i propozycje darmowych wycieczek do Częstochowy połączonych z pokazem towarów. Biegnie człek w kapciach do skrzynki, bo na coś czeka, a tu znowu makulaturaDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Miejsce i czas akcji:
dziś przed południem, kiosk Ruchu w centrum miasta.
Występują: Kioskarka i Babcia gaduła o piskliwym głosie, po 70-tce.
Kioskarka: mam piękną, ilustrowaną Biblię Tysiąclecia
Babcia: a to o Papieżu?
K.: nie, to Testamenty
B.: no to o czym to jest?
K.: o powstaniu świata, o Bogu...
B.: Ale na pewno nie o Papieżu? Bo ja tylko o Papieżu zbieram
Comment
-
-
A potem taka babcia pędzi do domu...odpala radio (wiemy jakie) i ma poczucie dobrze spełnionego obowiązku katolickiego Kocham polskie rozumienie katolicyzmuMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Drogie Panie,
Wy tu sobie gadu-gadu o polskim katolicyżmie, a kto wie, czy w związku z tym jakieś czujne czynniki nie przygotowują się już do nałożenia na Naszego Ukochanego Administratora kary w wysokości 500.000 zł za dyskusję, w której starsze panie oraz Radyjo są kto wie czy nie wyszydzane.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Ależ na nocne marki!!!! My nie parodiujemy...Nie wydajemy dźwięków paszczą...I na swoja obronę możemy powiedzieć, że nie każda starsza pani słuchająca radyja jest kaleką (specjalnie użyłam tego słowa, bo skoro pada w radyju jest na pewno politycznie poprawne) i my własnie na temat tych nie-kalekMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire...nie każda starsza pani słuchająca radyja jest kaleką (...) i my własnie na temat tych nie-kalek
Art pójdzie z torbami jak nic.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireKocham polskie rozumienie katolicyzmuMM961
4:-)
Comment
-
Comment