Tak z innej beczki to otatnio będąc w poczekalni w przychodni lekarskiej usłyszałem zaciekłą dyskusje na temat ojca dyrektora i jego majątku.Babcia w moherowym berecie stwierdziła że rydzyk jest dobrym,skromnym i biednym człowiekiem,a wszyscy ludzie się go tylko czepiają
Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris.Babcia w moherowym berecie stwierdziła że rydzyk jest dobrym,skromnym i biednym człowiekiem,a wszyscy ludzie się go tylko czepiająMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
W drodze do pracy, na dworcu kolejowym taki oto komunikat: "Pociąg TANICH Lini Kolejowych, przyjedzie opóźniony o około 50 minut..". Nawet Kolejarze śmieją się z taniego państwa..fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyZbysia, co jest w powyższym smiesznego i jaki ma to związek z "tanim" państwem?fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneA to chyba przez przypadek, tak, to musiał być przypadek ...Last edited by Maggyk; 2006-06-09, 16:49.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Slavoy pewnie zrozumiał, ale jakby nas nie pouczył z dziedziny kolejnictwa, to by się źle czuł. Ot taki mały fiołek na pewnym punkcie
A żeby powrócic do tematu usłyszane w ... autobusie: "od ciebie do centrum to jest skok beretem"
Niby takie nic, ale jak sobie wyobrazić...Last edited by Maggyk; 2006-06-09, 18:35.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoySię śmiejecie. Takie pociągi są i cieszą się sporą popularnością.
Ogólnie to lubię jeździć pociągami.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaJa się nie śmieję, sam wracam przyspieszonym z pracy. Ale z rana mnie tak uderzyło, że pani powtarzała, i że Tanie i że opóźnione.. Toc wiadomo, że to co tanie nie może być tak do końca dobre.. Ta prawda jest chyba ogólnie znana.. Slavoy, ja na prawdę lubię kolej, szczególnie długie trasy np.: do Moskwy i liczę ją tak: 10 piw kupionych w Warszawie+ połówka w Brześciu z peronu+ 3 piwa z peronu (aby wspomóc zarabiające na nierobów kobiety..) + to co ma w przedziale Warsowy..
Ogólnie to lubię jeździć pociągami.
Comment
-
-
Zbysia : TLK, Tanie Linie Kolejowe, to jedna z marek PKP Mam tę przyjemność raz na jakiś czas się tym przejechać, co wychodzi naprawdę tanio, zważywszy na fakt, że kuszetka bez pościeli [jakbym jej w ogóle potrzebował] kosztuje zaledwie 20 zł. Oczywiście, do tego dochodzi bilet, ale regularne kuszety to 50 i 60 zeta, więc "taniość" i zasadność tego posunięcia widać jak na dłoni
Comment
-
-
Ja raz się naciołem na TLK tanio może wychodzić na dłuższych trasach do 40km jest drożej ,poza tym PKP likwiduje osobowe i wstawia w to miejsce droższe lub nic .
Poza tym stan techniczny taboru to masakra .
Byłem światkiem jak w wagonie piętrowym zacieło się okno kobiecina poprosiła przechodzacego konduktora o pomoc ten potraktował z kopa okno ale przy drugim kopie przesadziłi szyba poszła w drobny mak .Śmiechu co niemiara konduktor spalił cegłe i pośpiesznie sie oddalił .Chciała świeżego powietrza togo miała .Last edited by CIESLE; 2006-06-11, 07:06.
Comment
-
Comment