Bo do okulisty skierowania nie potrzeba
Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
"Dzień dobry. Czy w sprzedaży jest może serwetka pod myszkę?"Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
hurrra! paczka nadana po 13 dniach prób zamówienia kuriera!
dzisiaj kurier przybył i odbebrał mój monitoreks z wielką wypaloną krechą pikselozową.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaW zeszłą środę nadałam polecony priorytet, przed 17.00, żeby na następny dzień doszedł do adresata. Doszedł. Dzisiaj- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
To, co zacytowałeś wymoderowałam właśnie do tematu "Złośliwość..."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo, co zacytowałeś wymoderowałam właśnie do tematu "Złośliwość..."- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARThurrra! paczka nadana po 13 dniach prób zamówienia kuriera!
dzisiaj kurier przybył i odbebrał mój monitoreks z wielką wypaloną krechą pikselozową.
Comment
-
-
Typowy zabieg "dziennikarzy" Onetu. Początek artykułu leci tak:
- To nie był dobry sezon dla Roberta Kubicy. To był sezon rewelacyjny – powiedział „Gazecie Wyborczej” Andrzej Borowczyk, dziennikarz, komentator Formuły 1.
Staram się pamiętać o tych brukowych metodach i nie klikam na co bardziej sensacyjnie brzmiących tytułach. Tym razem się zapomniałem.
Comment
-
-
Poszła "delegacja" ze związków w sprawie podwyżek dla nas.Usłyszeli,że jest krucho z pracą i będą musieli zwalniać ludzi To ciekawe bo jak planuję pracowników do pracy to wygląda to tak:
Przychodzi na jedną zmianę na nasz terminal 25 trymerów
5 dźwigowych
4 operatorów
3 brygadzistów
Ja planując często gęsto wyliczam - 5,- 10,raz nawet ostatnio -26 i muszę odstawić kilka robótek.Co ciekawe chcą przyjmować ludzi do pracy,ale jak Ci słyszą ,że dostaną 6 złotych brutto to od razu wychodzą.Banda złodziejaszków,ale nic to Ziobro się nimi zajmieOstatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2006-10-25, 10:46.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzCo ciekawe chcą przyjmować ludzi do pracy,ale jak Ci słyszą ,że dostaną 6 złotych brutto to od razu wychodzą.
Za to ja się dziś dowiaduję, że odpowiedzialność za błędy, niedopatrzenia, ominięcia, niewiedzę moich zwierzchników ZUSowskich odpowiadam ja
Dobrze, że są jeszcze firmy, które po bożemu podpisują umowy o dzieło, za moje błędy ja się tłumaczę, za ich - oni sami przepraszają (aczkolwiek czasem im trzeba dopomóc).Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Wykonuję od jakiegoś czasu robotę kilku osób i zarabiam sumę wspomnianą przez Pogoniarze. Zapieprzam nawet z najgorszymi rzeczami, jestem od wszelkim negatywnych kontaktów i wiadomości, od jakiegoś czasu, a zwłaszcza od kilku dni jestem krytykowana tak dla zasady. Dzisiaj nazbierało się tego tyle, że myślę tylko o wypowiedzeniu, a tu podchodzi mój szef i mówi: "A tak w ogóle to jutro też jest dzień."... Czy to znaczy, że mam się iść powiesić???Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelDzisiaj nazbierało się tego tyle, że myślę tylko o wypowiedzeniu, a tu podchodzi mój szef i mówi: "A tak w ogóle to jutro też jest dzień."... Czy to znaczy, że mam się iść powiesić???
Za jakiś czas będzie lepiej.
Comment
-
-
[QUOTE=cyborg_marcel]U nas na kilkadziesiąt osób tylko parę zarabia więcej...
U nas to jest dziwnie,bo porobili w spółce jakieś lese firmy i tam część pracowników jest zatrudnionych(czyli najpierw ich zwolnili i potem przyjęli i zarabiają z 1000 zł na rękę. Starsi pracownicy zatrudnieni w spółce mają spokojnie ponad 2000 zł brutto plus premia czyli 25 %pensji(kiedyś to było stażowe)Ws umie ostatnio nie ma miesiąca by ktoś się nie zwalniał i nie odchodził na emeryturę.Co ciekawe dzieki dofinansowaniu z UE są teraz przeprowadzane szkolenia(darmowe-bez podpisywania lojalki) i już wiem ,że z tych 40 osób 3/4 chce potem się zwolnić.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment