Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy
Idiotyzmy zasłyszane w pracy i nie tylko
Collapse
X
-
Nieco idiotyczna naklejka z piwa Eder & Heylands, Bavaria Dunkles Starkbier, umieszczona na kapsluLast edited by adam16; 2006-11-11, 15:35.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireAdam, Ty pijesz w pracy???Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Gęsta mgła... Autobus. Dwie kobiety:
1: Te, zobacz, a co to księżyc?
2: E, co Ty, to jakiś balon nad dachami lata - zobacz, że zaraz jak autobus skręci, to go nie będzie widać!
[A to słońce było... ]Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyMundial to mistrzostwa świata, nie muszą być w piłce nożnej.
mundial - hiszp. światowy
Comment
-
-
cytat: Zapytał mnie ktoś ostatnio co właściwie oznacza słowo Mundial. Zabawne, ale używają tego hiszpańskiego słowa w stosunku do piłkarskich MŚ tylko i wyłącznie Polacy! Mundial bowiem, oznacza po hiszpańsku nic więcej jak światowy, świata, i jest to słowo wyjęte z pełnej nazwy Copa Mundial de Futbol, czyli Puchar Świata w piłce nożnej. Zaczęto tego słowa używać maniakalnie po mistrzostwach właśnie w Hiszpani, nie wiedząc chyba do końca co ono znaczy.
Comment
-
Comment